Recept!
Funderar på att lägga upp lite recept på mat/bakning jag ibland får för mig att göra. Vad tycks??
Ägnat dagen åt massa plugg (!!!), tagit en skönt löprunda i det fina kyliga höstvädret, varit på middag hos storebror - grekisk mat idag! och sedan en prommenad med Belle och Nils. Idag gjorde jag även egen müsli:
Följande:
1.

Häll upp:
2 dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
kokosflingor och quinoa efter smak på en plåt med bakplåtspapper.
2.

Blanda ihop ½ dl vatten med 2 msk olja och 2 msk honung ordentligt och häll över på grynblandningen och blanda om ordentligt.
3.

Rostas i ugnen i ca 15 minuter på 175 grader. Rör om var 5:e minut för att inte bränna sattsen..
4.

Efter att grynen svalnat tillsätter jag 1 dl vardera av kokos, russin, pumpafrön, linfrön, gojibär, nötter och annan torkad frukt (jag kör på blandad + tranbär)
5.
Ägnat dagen åt massa plugg (!!!), tagit en skönt löprunda i det fina kyliga höstvädret, varit på middag hos storebror - grekisk mat idag! och sedan en prommenad med Belle och Nils. Idag gjorde jag även egen müsli:
Följande:
1.

Häll upp:
2 dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
kokosflingor och quinoa efter smak på en plåt med bakplåtspapper.
2.

Blanda ihop ½ dl vatten med 2 msk olja och 2 msk honung ordentligt och häll över på grynblandningen och blanda om ordentligt.
3.

Rostas i ugnen i ca 15 minuter på 175 grader. Rör om var 5:e minut för att inte bränna sattsen..
4.

Efter att grynen svalnat tillsätter jag 1 dl vardera av kokos, russin, pumpafrön, linfrön, gojibär, nötter och annan torkad frukt (jag kör på blandad + tranbär)
5.
Voila! Hemmagjord honungsrostad müsli med bara nyttiga ingredienser!
Nu blir det sängen och ladda för skola imorn! Ska göra egen inlagd FETAOST imron. Så håll utkik;)
Kommentarer
Postat av: carrosen
gu vad goooott! avis!!
Trackback