Tenta, done!

Hejhopp! fredag idag vilket alltid betyder feeeeeest! Ikväll ska jag ha myskväll med Jenny, äta god och nyttig dinner sen ska vi svulla med massa gottigt, typ grönsaker o dipp! Vi måste trimma till magarna till sommaren så de blir fan inge chips!

Har nyss skrivit klart Tenta här i västerås, men måste stanna tills kl.2 för har möte då med syo! Sen blir det raka vägen hem och städa lägenhet och "mys" fixa! Hoppas förövrigt att det gick helt okey på Tentan, men man vet ju aldrig!
Var duktig igår som gick o tränade på Friskis, blev cross i 25 min, sen mest arm- och magövningar!
Men nu back to reality, xo


Ja tack till denna!


Like a boss

Dags o sova strax, en snabb uppdatering innan bara! Förutom kaos på jobbet som jag inte ens orkar tänka på, så har jag tenta pluggat och grillat hos mami. Men kvällens bästa va min spontana tapas o vinkväll med bästa Frida! Har inte hängt med henne på år o dar (haha förra veckan..)

Imorn blir det skola och jag ska va duktig :) puss


Söndag.. Igen

Fattar inte att tiden bara försvinner ur min tillvaro, kan ha haft den bästa veckan på hela detta år än sålänge! Har fått tillbaka iphonen, thank god! Känner mig lite mänsklig o social igen, så att säga. Bloggen har ju oxå fått lida lite.

Har pratat en hel vecka i sträck!! Känns som denna sommar kommer bli grymt galen, men det gillar vi!
Dock gick det lite snett för mig i fredags, åkte på en snefylla så de va inte alls kul igår... Gick inte upp förs fem, låg i fosterställnin och koncentrerade mig på att inte sluta andas, typ..!
Sen blev det bio med min fina Jenny, den där bruden är typ en yngre version av mig! Tänker exakt som jag, just love it!

Nu sitter jag på jobbet, yep, helt dött i kassan.. En timme kvar, har vart här sen elva så ska bli skönt o komma hem :)

Xoxo


När helgen inte har ett slut..

..det kallar jag LIVET. Har verkligen haft underbara dagar som precis passerat, åh vad saker kan vara bra ibland!
En liten sammanattning kommer här:

I söndags jobbade jag 10-20, så var heeeelt slut efter det. Men lönen kommer om mindre än 2 veckor, så då kommer det va så värt!
Valborg kan ha varit den bästa hittils, firades i Uppsala med massa sköna people! Det händer alltid massa sjuka/störda saker, vi blev tvungna o ta en taxi dit från Uppl. Väsby för tågen var inställda, så det var fest hela vägen! Känns som man hann vara där i ca 2 timmar (fast vi var där i 8? tror jag..) tyvärr var det fööööööör mkt folk så man kunde inte ringa eller typ hitta några (förutom dem man var med) men dem man inte han träffa där mötte man upp på kvällen :)
Fick skjuss hem av Fridas kusin, hamnade sedan på Bolinder hos Filippas PV, där man fick sjukt god middag! och eftersom man skulle jobba dagen efter blev det MP tills slut haha...

Tisdagen ville jag döda mig själv var sååååååå sjukt bakis så vet inte vad?!... och man var på jobbet 10-18. Gick sedan hem till mamma där jag lagade min goda köttfärsås och däckade seriöst efter Desperate Housewives!

Igår räddade fina Erika hela min vecka i princip, ne men wine mansion fyllde 1 år och det firades med massa finisar. Vi satte och grillade ute på gården och drack rosé hela natten lång. På kvällen hamnade vi på Aborreberget för o fira finaste 20-åringen, Lise! Åh var verkligen en bra dag

OCH NU SKA JAG HÄMTA MIN IPHONE ÄNTLIIIIIIIIIIIIIIIIIIGEN!!!!!!!!! dör lite :)




RSS 2.0