Dagens

Mat...(har blivit värsta hemmafrun ju.. Hehe) hemmagjorda hammburgare och bullar!!

Matilda och Frida var här, var Tvungen och reda ut ett och annat med M efter helgens oklarheter!

Nu gossipgirl sen sova! Puss


..

Måste tag i mitt liv och denna kurs, finner ingen motivation, gör ni?!


Måste..

Ändra på mina sovvanor.. Kan knappt ta mig upp ur sängen. Är snart i vås iaf. Hur mår ni??
Xx


Snabb måndag

Åh bara 4 dagar kvar till helg!! Jag är taggad redan!! Fast känns som folk kmr nog ta det lugnt eftersom alla verkade spåra i helgen på mp?! Alkohol e inte alltid vår vän...

Men till andra bullar; brunchade me mitt hjärta idag, va super mums! Sen blev det ett snabbt jobbpass 15-20 skön tid! Och sen kollat tillbaka till framtiden 2 med Frida, som jag plockade upp på Elgiganten efter jobbet. Prövade även på att göra egna mozzarella sticks idag.. Frysta som man köper hem. Halvfabrikat e inte min grej!! Jag gillar när det är mitt egna jag kämpat med heh;).
Och på tal om bullar så kan det hända att jag bakar det imorn, då jag både får gäster imorn och på onsdag! Frågan är bara vad man ska göra för mat imorn? Har så himla mycket inspiration nu...:) wie

Ska läsa lite i microboken för o bli lite trött (a) sen skola imorn.. Puss fina stalkers <3


Spååååååår

Haha where do i begin? Gårkväll kan beskrivas med många ord men även få. Sjukt störd kväll/roligt/händelserik/skador/lycka/vänskap/tjaffa/skratt/förlust/ men grym. Det man minns iallafall! Det sjukaste är dock att vid 9 imorse var jag typ lyckligst hade baksmälla för 0!!!!! Aldrig vart med om det! Snälla va såhär varje helg! Har dock lyckats på urinvägsinfektion som vanligt... Men inte så konstigt för knallade hem från donken i knappt några kläder alls :( sen strulade de idag på jobbet med pass bytet så var tvungen att gå in 16-21.15, men de funkade!

Var jätte mys att va m bästis igår och äta underbar middag och skratta och prata ut lite <3 kärlek till henne.


Friday night

Kom hem efter jobbet igår och kände lugnet och va helt ostressad. Var riktigt skönt faktiskt, inte kännt det på länge..
Förberedde lite för ikväll, tagit fram de mesta som behövs osv;) SKA BLI SJUKT KUL!

Fina Lola kom förbi sen en liten stund på ett glas rött. Vi pratade om allt och inget, va myyys. Nu är det dock dags att slänga på lite smink sen röra sig mot jobbbet. Imorn är jag leeeedig *lycklig*!

Dagens frukost va fabulous xx


Trött tjej..

Åh vilken start på dagen.. Skulle åka till skolan men kom bara till Bålsta och där var det bara att vända. Varför? Såklart för att sl e sen som vanligt vilket resulterade med att jag ute hann med sj tåget. Humöret var på topp. Men åkte en och otroligt nog kunde jag somna om ända till halv 1?! Trött man va då.. Sov inte alls bra inatt.. Längtar efter en god natts sömn, kanske denna kväll?

Juste blev iallafall en snabb solning för min del igår sen hem och byta om till träningskläder och ber till Friskis. To liksom bara 8 min att gå ner.. Hehe. Satte även personligt rekord med 1.3 mil på crosstrainern i en hel jävla timme! Visste knappt vad jag hette sen haha. Hade nog aldrig klarat detta för ett år sedan.. Men jag har nog hittat min inre styrka som får mig att kämpa. Vet inte hur men den finns där och det är jag glad över. Känner att det här året är de som jag behöver vara som starkast och spänndera tiden med alla fina runt mig. Speciellt pappa<3

Nu ska jag jobba 14-18 jätte skön tid! Berättar mer om denna fredag kväll när jag e hemma, love.

Min goda middag igår kesoplättar ;


Träning!

Åh känner mig för första gången på länge taggad på att dra till Friskis! Bli ännu mer taggad av att många mina kompisar börjat träna där (dock på annan ort) men man kan ju inte va sämre och nu när jag bor så himla nära finns det inga ursäkter!
Ska även pallra mig iväg för att sola sen tror jag;) måste se bra ut på lördg! Hihi!
En timme resväg hem nu, ska skriva en liten kom ihåg lista vad som ska göras och förberedas imorn. Även en drink list!
Vi hörs sen finisar


Bästis ♥

Jag har världens finaste bästis! Hon finns alltid där, stöttar mig i alla mina knäppa idéer och dömer aldrig. Finns alltid där när jag är ledsen och glad. När vi drinkar eller bara myser. Hon bor några städer bort men jag vet ändå alltid vart jag har henne, även om hon är usel på att svara på telefon ibland..
I helgen kommer hon hem, då ska vi flippa! Blåbärsshots i mängder!!!!!

Åh jag älskar dig min bästis Emilie!


På väg till skolan

Bjuder på dagens klädsel! Xo


Jag ser att du ler men tror att du tvivlar

Nyvaken och på braaaaaaaaaa humör.  PÅ jätte bra humör thihi. Kollar ut genom fönstret och tänker, varför kommer vintern NU?! det snöar fär fullt burrrr. Jag som ska åka till Vås både idag och imorn, typiskt. Bara 2 veckor kvar sen är det skola bara två ggr i veckan ungefär. Underbart!

Ska lägga upp mina böcker på blocket sen njuta av "gamla söder" och faktiskt PLUGGA lite!
Vi hörs sen finisar ! loveilove



Vinterjacka check ;)

En börda man kan släppa

Fick precis tag på micro boken!! Skönt.. Hoppas bara på och få mina gamla sålda nu. En timme kvar av föreläsningen, längtar efter min säng...


..

Tillbaka bakom skolbänken - eller rättsresagt föreläsningssalens ljuva sov stämning ... Är ganska värdelöst med introduktions lektioner, samma sak varje gång! Är i skolan till 4, sen är det dags att röra sig mot jobbet tyvärr.. Puss xx


Skolstar

Åh gick upp lite sent.... Fan ! Ne nu måste jag börja röra på mig till vås! Pusss


Last day of freedom

Idag eller aa 40 min sedan va sista semester dagen. En liten jobbig känsla men jag är faktiskt redo för en ny termin och nystart och klara allt galant tills sommarn! Känner mig utvilad samtidigt i den jobbigaste perioden på länge. Förvirrad, lycklig, deppig, underbar, flippad allt på samma gång..

Och hur spenderades denna dag? Städa lägenheten konstant från 10.30 till 15!! Sjukt! Vartenda liten kvadratmeter är rent! Skönt! Har även lagat mat hos min fina mamma och han träffa Frida en timme. Härlig dag ändå! Nu tagga till helgen! Puss


En sån där vanlig söndag

Alltid lika fräsh!


Lördag

Att det aldrig lyckas bli lugnt för min del! Efter jobbet drog jag fort hem och fixa mig sen vart det raka vägen till fina ida! Till slut blev vi en massa och drog till sp. Va sjukt dött, lika bra för min del... Så va hemma vid 1 och då blev det delux matlagning ! Fläskfile, smörstekta championer, egen klyftpotatis och bea! Hah älskar mig själv :)
Vaknade imorse utan ström i lägenheten, tur att mobilen inte hade dött! Men med lite tele support av pappa så fixade jag det imorse ;)

Slutar jobbet om 3 timmar! Sjukt skönt att jobba 10-14 idag! Sen bär det mot Erika o fira henne! :) ha en fin söndag folks


Thoughts


Just nu

Borde nog sova.... Snart! Hehe


Hämta fridoo


Wiho Fredag!

Och jag vaknade med ett leende på läpparna med den bästa drömmen och sömnen på länge. Filmen igår va grym, va så himla skönt o bara ta det lugnt och inte ha några förbindelser (skola) att tänka på och gå på en bio på en torsdag och umgås med mami <3 Så himla mycket som händer i mitt liv just nu så känns skönt att bara "va".

Åh kan drömmar bli sanna? Jag hoppas verkligen att den här blir det!! Mmmm..

Hade inga som helst planer imose när jag vaknade vid halv elva, skönt! Har i princip aldrig hänt om inte under sommarårstiden.. så ringde Papi och kollade vad han hade för sig. Beslutade om att vi skulle umgås lite, då det inte händer så ofta så han kom över till mig och vi laga massa olika maträtter, så fyllen e välfylld inför helgen ;) skönt att slippa tänka på det.
Som många av er kanske vet, så är min pappa svårt sjuk. Jag pratar inte ofta eller gärna om det för blir bara jätte ledsen och ibland kan jag inte ens låta bli och fälla några tårar. Han har hjärtsvikt, inoperarad peace-maker och defibrilator, men mår ändå inte bra... Läkarna vet inte heller vad det är för fel och det är jättejobbigt då det kan hända nåt vilken stund som helst. Känns så jobbigt att prata om o så, men ni som undrat vet nu ♥

Dags för lite dusch nu, sen möta greven en snabbis och sedan hämta upp frida från jobbet och ha mys kväll! xoxo

Myskväll!

Inväntar mammsen och det blir bio inget mindre än HAMILTON! Äntligen få glo på en riktig man..

xx



Fint

Prommenad med Elsis - temys - lunch med girlsen - fika på waynes - solning - nu mys på mansionet <3.

 

 


Ta vara på dagarna för MAN LEVER BARA EN GÅNG!

Så mina ungar.. Läs rubriken igen och följ det! Låt inget stoppar er, inte ens en gigantisk baksmälla ska kunna hindra dig från att .. Motionera!

Har vart och klippt page igen hos frissan imorse.. Haha tror ni det själv eller? Blev Max 2 härliga centimeter! Låter håret växa! Drog in i globen sen (där jag klipper mig) jävla skit centrum faktiskt. Lika fort så for jag vidare till nästa destination; rådmansgatan. Träffade en härli kille där och köpte hans bok som jag behöver till nya kursen. Dock fortfarande 1 kvar.. Letandet fortsätter.

Hamnade sedan i jakan för att inhandla lite godingar på hm, och Görs kopia på hemmanycklarna. Blev även en härlig lunch på tastys med greven! Han e så go'. Tar tag i mitt liv och mottot för året "snygg-sexig-cab" och träningen har gått bra och jobbade lite på brännan idag då ;)

Nu är jag på jobbet men de e dags för de två sista timmarna sen äntligen hem till min underbara lägenhet.

Vad har nu gjort idag ? Xx


Just like this


Du o jag under täcket, baby.

Gokväll' oj är klockan redan såhär mycket ? Hihi. Sitter på jakan station nu förövrig och är på g hem! Har vart på en Fancy 3 rättersmiddag & avnjutit rött vin med fint sällskap!

Har även vart så pass duktig att jag sprungit en halv mil, letat kurslitteratur - hittt en bok begagnad iaf, träffat Amanda och pratat om allt mellan himel och jord och gjort keso plättar! Nu böjt det avsluta det jag påbörjade vilket är att rensa bland alla bank papper - de mesta är klart!

Hur har nu haft det finisar?<3

 

 

 


Haha ååhh


du vet vad jag vill ha

Har så himla mycket tankar just nu så bloggen ligger lite åt sidan. Klockan är halv 1 och jag är inte ens i närheten av trött trots allt att bara sovit 6 timmat inatt för kunde inte sova igår heller.. skötn liv. Mina närmaste vet vad som händer och jag kanske skriver om det en dag när jag känner för det. Känns som jag inte har några som alls känslor just nu samtidigt som jag har en massa då jag inte kan sluta tänka?

Känner mig rätt duktig då jag kommit på en idé om vad jag kan tänka syssla med i år.. Haha det kommer kanske va det jobbigaste tiderna under mina helgern men skulle vara kul att genomföra! Mer details kanske kommer!
Förövrigt har jag även hunnit med att springa en halv mil idag och tappat mina hemma nycklar så var tvungen att bli räddad av mamma... Sen har jag städat lite - ej klar dock.. solat och hängt med frido!

Tackar skolan för så himla underbar vecka som jag njuter av! Vad händer imorn babes?

Västerås!!

Hej finisar!! Hade tenta igår men det var typ en ska-jag-skratta-eller-gråta-kind-of-situation. Haha.... Alla sattsar på omtenta ! Ska fan sätta ett bra betyg då ;0!
Blev sedan hem snabbt till frida för lite sallad till middag och fix innan vi drog till carro s. Fyfan vad fin lgh hon har!!!! Vill typ flytta in där! Men fick lite inspiration till mitt fina hem iaf! Efter en flamsa rose var det fan dags att föra staden osäker och vi gav oss ut. Tequila svors på dansgolvet och grym stämmning behöver jag säga mer? vad jag älskar den där lilla staden ändå ;)

På g hem nu! Skriver efter hemkomst pussis

 

 

 


Kärlek

En av mina finaste vänner. Du förstår mig till 100% på alla sätt och tack för att du finns. Massa kärlek


Babe 20 år! (från lördags)

Gud kan inte fatta alltså att min lille skit, matte, blivit 20!!! Känns som hon forfarande är 16... (eller jag 47 typ?..)

Firade henne igår hos mig, hon ville ute ens fira sig så blev bara va hemma hos mig med goda drinkar. Såklart lyckas jag alltid så bra med allt ... Halva köket e officielt rosa. Råkade komma åt på knappen på mixern när locket va av :(. Man e så duktig!

Bilen sluta också funka imorse... Just My luck ? Aja, hoppas på en kul kväll iallafall. Xx

 

 


we found love in a hopeless place

Måste börja med att kommentera fridas härliga gäst inlägg! Super snygg bild också ;)

Usch sitter här med boken öppen och går igenom frågorna, men inget vill fastna! Fattar inte, var sjukt bra på sånt här förut! Känner verkligen att jag inte har någon lust att göra om tent heller. Har kanske supit bort alla mina kom ihåg celler ;( o de skulle suga!

Sitter och har så mycket annat i huvudet just nu......varför vill man alltid ha det man inte kan få?..
Ska bli såå skönt att slippa plugg i 10 dagar.. Längtar ihjäl mig till imorn kväll och vin <3 jag är kär! Can't help it.
Tror den här helgen kommer äga sönder! Ne men händer faktiskt en massa kul! Men frågan är ska man dra ut i västerås imorn eller på hemmaplan m boyzen typ?



I miss.... ♥

gästbloggg

hejsan alla söta läsare!!!
hehe, är hos sabbe nu och håller på att laga pannkakor mmmmhm :) eller a hon lagar och jag kollar tv o bloggar.



hahahha snygg snabbe!! jaja nu ere maat puss puss /frida

i ♥ you, but i ♥ me more

Har en vart en fin helg, med fina kompisar och massor med drinkar♥

Har föröskt uppdatera flera gånger från blogg appen, men den vill bara inte? Jätte tråkigt!
Firade Matilda i fredags, 20 åringen hihi! Sen lördagen blev det fet utgång. Hade as kul med liiite för mkt dricka men sånt händer. Just nu är jag bara jätte förvirrad i hjärnan/hjärtat. Så mkt som händer just nu, för lite tid, för mycket tid och allt händer i fel ordning. Längtar till fredag kväll när Tentan är över! Utgång? OM!

Kärlek till mina fina vänner <3

...

Så less på vänner som aldrig hör av sig, utan man själv får höra av sig ela tiden... Blir ju ganska trist efter egg tag. Som tur finns det massa finisar som gör det. Just nu är jag omringad av dem. Ska kolla vidare på filmen.


5th of January

Hej alla mina fina! Allt bra?

Ligger forfarnde i sängen (har installerat mitt trådlösa tangentbord , så himla skönt!! så har tv:n som skärm atm). Idag ska jag vara lite hurtig har jag bestämt mig! PLUGGA PLUGGA PLUGGA & PLUGGA, sen klämma in en PW innan solen (den lilla som finns) hinner gå ner och sen försöka få lite ordning på mansionet.. varför blir det alltid så stökigt så fort?

Ska bara kolla 1 avnitt av The O.C. Jag har fastnat totalt!! Hjälp.. älskar vissa serier, ex. Sex and the city avsnitten kan jag se om och om igen hut många gånger som helst.. tröttnar aldrig. Längtar tills alla serier drar igång igen, blir väl under denna månad dem släpper nya avsnitt Woho!

Åter snart!


Pluuuugg!!

Åh helvetet tar aldrig slut:( det här jävla ämnet är så tråkigt! Vet ej vad jag ska ta mig till!!

Men började min morgon med 50 min pw och köpte även lite godsaker, mums yoghurt! Sen följt av god frukost och en härlig dusch!

Har pluggar sen halv 2 hos Frida, nu ska jag hem och äta mycket gott nyttigheter. Fuskade med några geishor bitar idag,. Dåligt av mig!

Hörs sen :)


Pluggisarna

God eftermiddag!

Mamma skjussade hem mig imorse vid halv tio och strax efter tio kom Frida hit för pluggtime! Vi sitter fortfarande (!) och kör... eller till och från om jag ska va ärligt på analysen till vårt grupparbete.
Ska väl strax ta och börja med lite lucnh sen tar vi en paus när oc går kl 15 hihi.

Love xx

New Years Resolution's

Brukar inte va så noga med Nyårslöften, men det är en bra grund att stå på! Även fast jag inte kommer ihåg dem vid slutet av åren.

Årets nyårslöften blir:

¤ Hålla mig vid min nya livsstil! Dvs följa dieten som inte går ut på att svälta sig utan att äta rätt =)

¤ Hålla kontakten bättre med mina fina vänner. Känns som det här senaste halvåret har jag tappat mig helt, varit lost in the big city.. men hoppas jag kan dela upp min tid bättre nu.

¤ Planera min tid bättre. Stressar alltid till tågen, till jobbet osv. Är uppe för sent och sover för lite ;(

¤ Bli mycket mer motividerad i skolan! Känns som det är det viktigaste nu. Har fått så fina vänner i Vås också, och jag vet att om vi kämpar på bra kan vi nå fina resultat.

¤ Sist men inte minst, fundera ut vad jag vill med livet




Helgens bilder

Pussss


Lååång helg!

Gott nytt år och god fortsättning! Känns som att denna helg har varit hur lång som helst! Lite details!
Började med att fredagen skulle ägnas åt att städa och förbereda inför helgen, men var helt OMÖJLIGT att gå upp för hade nada energi i kroppen. Var verkligen hemsk att jag inte orkade.. så efter mycket om och men-ande så gick jag upp efter tolv.. Kl 15 blev det jobb och lite film och nagelfixande på kvällen.
Lördagen kännde jag mig total kaputt! Var verkligen som en rejäl baksmälla av vadå???? mådde illa och va trött.. så när jag kom hem visade det sig att allt detta är pga av medicinen! Blev ju lite lättad då det inte va typ nå sjukdom eller så. Efter ett glas vin i duschen va jag åter på G, och det blev fin middag hos Elsa! En vinare senare bar det av mot Brunna för att möta alla nära och kära. Efter 1 timme ute i det kalla vädret efter tolvslaget var jag helt för frysen och trodde jag skulle svimma.. så vid 3 blev det läggdags!

Söndagen vaknade jag upp utan en baksmälla! Tackar gudarna för detta.. men tröttheten i kroppen tog återigen över och orkade inte göra nåt. Blev supergod mat hos min mor med maestro, och sen halvsovande i soffan.

Idag vaknade jag upp utvilad, taggad inför det nya året och började med att ta en PW på morgonen! Åh livet känns helt okey nu. Vill att detta år ska va en av dem snyggaste, så dags att sätta igång och jobba på formerna!

Har förutom det sjukt mycket tankar i mitt huvud nu, som även resulterade med att jag inte kunde somna igår :/ varför behöver livet alltid vara så komplicerat undrar man ju.. ska försöka reda ut det som går, och göra färre saker som man inte behöver grubbla över dagen efter hehe. Mitt års horoskop va också väldigt förvirrande och "dåliga" prognoser, men ska jag verkligen ta till mig allt ? Finns det verkligen förutspåddhet eller blir saker och ting som man förhandlar? Trots allt; man lever man bara en gång. 2011 jag saknar dig redan.


RSS 2.0