<3

Blir glad när jag tänker på dig <3


Onsdags mys

Blev winter cosmos med god middag och härliga gäster. Kvällen avslutas med die Hard men dagens bästa är mina nya skor.

Jag är en glad tjej<3


FINISHED

YEEES!! FN arbetet är klart och inskickat! Känns så lättande! Är supersuper lycklig! Blir lite firande ikväll tror jag ;)

Har dessutom även hunnit med att skicka in ansökan om resegaranti till SL och förlustanmält miss Access kort (typ 4 månader sent men ändå...) Ska sortera lite papper och kvitton - sånt där roligt man man måste göra när man bor själv :D

Blir även storstädning av lägenheten så jag förmodligen får gäster ikväll och ska julpynta lite. Tror jag även ska hinna med att åka en sväng till Vällingby med mamma.

Men nu: Gossip Girl!

Iiiiiiiiiiiiiiii'm Happyyyyyy

En bra dag

Denna dag har vart bra. Nödvändig lektion, medtaget te och matlåda. Jobbat på arbetet med Bodyshop och läst lite i boken. Nu unnar jag mig cosmo på hemresan - på engelska solklart;) tusen ggr bättre än svenska versionen. Blir hem till mamma på middag, avsluta jobbet och plugg. Sen hem och julpynta o träffa prince charming? xx


<3

En härlig vinter dag. Ännu härligare med känslan av att FN jobbets första uppgift snart lämnas in. Men härligast att sova nu<3


1a adventsmys!

Hej alla finisar!

Hållt mig borta ett tag från bloggen nu pga tidsbrist av nya jobbet. Men ska försöka bättra mig:)
Sitter och har adventsmys med Frida nu, ska strax kolla på beck tror jag! Imorn ska jag åka till mamma vid halv 8 tiden typ, och sätta igång och jobba !!

Under vardagarna har det inte hänt ett piss typ, men helgen var det full rulle! Fredagen mötte jag fina Lise och Amanda på "en" eller x flera drinkar i staden. Blev en hyffsad tidigt hemgång ! vilket var skönt eftersom det är min jobbhelg!
-Igår kväll firade jag min fina vän Elsa som fyllde 19! Hade varit kul att gå med ut men det spårar alltid då haha specciellt när man jobbar dagen efter. Blev vidare för min del för att fira flera vänner Sandra & Therese! Skönt att det inte blev utgång för min del - tror vissa drog ut. Lyckades komma hem i tid och fick skjuss till jobbet av min fina prins <3

Nu blir det beck o lussebullar.
Kärlek

Grey's

Gaaaah har kollat på 3 grey's avsnitt i rad nu (dem nya såklart) för har inte haft tid hemma... och det är superspännande nu, och det kommer ett nytt avsnitt imorn ! woho!

För övrigt är jag i Budapest nu, gör typ inget, just precis varför jag är här =) har shoppat en massa och längtat hem. Gör alltid det när jag är iväg från Stockholm. Saknar min babe också!!

Imorn blir det hem igen, skönt. Hoppas man hittar på nåt kulioo på kvällen. Men nu blir det dusch och plugg! Puss finisar

Ovanför molnen

Har inte var nån uppdatering alls i helgen... Men känner att jag inte e på topp för stunden. Vart en 100% nykter helg o biobesök. Nu mot better breddgrader, hej L.A!? Eller Budapest. Får se vart vingarna tar mig.

Ha det fina vänner <3


11.11.11.18.42

Sometimes i just miss you so much but in the same way it feels like i never knew you.

Jag kommer alltid tycka om dig.




Jensen

Sitter o väntar på lunch på jensens. Sjukt dålig service här jämfört med i Västerås..... Väntat ett tag nu, sen blir det jobb.. Hoppas jag hinner klart idag.
Måste plugga lite också sen vill jag ta helg !

XX


Rutin

Skola jobb sova skola jobb sova skola jobb sova...


Paus

Mitt stressfyllda liv! Helt skakis i kroppen för så mkt att tänka på atm. Sitter iaf hos syrran nu, precis ätit lite mozarella pizza med god sallad! Blev även en hemmagjord sallad till lunch, se bild ;). Ska slappa lite till sen sätta igång och jobba - kan börja med lite saker sen plugga lite. Fick böckerna idag. Äntligen!

Åh allt känns så bra nu... Kanske början på en karriär??

Ha en bra kväll. Får se om jag har tid o skriva igen idag, annars hörs vi imorn. XX


SOMETIMES IT JUST HAPPENS!

Skrev ju igår att jag skulle berätta nåt idag! Jag har fått jobbbb!!!!!! Så sjukt glad. (och ni som undrar så e detta bara extra, jag studerar ju) och jag kommer forsätta på coopan också! Ska jobba för självaste FN NY som "pricing Agent" - det är ganska invecklat men det går ut på att hjälpa dem att ta reda på information om priser på 400 saker i huvudstaden som kan hjälpa dem med massa ekonomiska saker. Taggad! Kommer ha sjukt mycket att göra denna vecka. Sätter igång imorn.. hoppas fan att jag får mina jäkla böcker imorn också så jag inte hamnar efter i studierna :((

Blev inge bild men kan säga vad det blev för köp iaf. Lite nödvändigheter + ett par leggins/byxor på HM. Dem kommer ni säkert få se.
Router och trådlöst tangentbord på elgiganten och ett duntäcke på Ikea + julgranstillbehör blev väl allt för idag. Va nämligen tvungen att vara hemma vid 7 för skulle få express bud från jobbet... Gud börjar låta alltför gamal nu... hur gamal var jag?

Men måste "arbeta" lite till bytt ut housewiven mot buisness woman.

Puss alla ♥



BOKAT :D

Har precis bokat Avicii för spelningen i Mars, fett taggad! Åh bra söndag och måndag... när har detta nånsin hänt?

Hade bara upprop idag i skolan, hoppas som fan att böckerna kommer snart!! Want them so i can start study! Mamma kommer nog inom snar framtid, så åker vi och shoppar lite nödvändigheter. Kan berätta ikv.

Har precis avnjutit en lätt lunch, karibisk soppa. Denna gång körde jag Kelda's dem är supergoda, men lätt o tröttna på just denna smak så blir jätte sällan man köper dem. vad hände med hemmafrun?!?! Skärpning Sabis!
Ska diska sen ska bara dubbelkolla med greven om vi skulle ta en prommis ikv :)

puss finisar



7.11

Ska alldeles strax till skolan för roll-call.. känns egentlligen ganska onödigt men det är ju obligatoriskt. SKa föröska hinna hem så tidigt som möjligt, sen träffa mamma och åka till IKEA, Bauhaus o lite sånt.

Ge mig dessa!
Frågan är om man ska klicka hem... paljetklänningen tänkte jag tíll nyår, men känns smått onödigt om man bara ska ha den då?

 
 

Väskan blir nog defentivt min. Kostar runt 1000 lappen. Kollar in den nästa vecka! Hörs sen




Härliga söndag!

För en gångsskull har denna söndag varit superhärlig!

Hade lunchdate med R, åt på alexs va supergott. Fick sedan skjuss hem och duschade och drog till spånga för att hämta caroline! Vi drog till MIO i bromma för att fixa en ny ersättningssoffa till henne. Kom även på att jag glömt Bingolotterna hemma.... morr. Va bara att åka tillbaka till Kallhäll och hämta vinstlotterna. Och vinnst blev det :D Typ fattade inte att jag fick BINGO så baaahh gaah måste ringa in!! Sen fick C BINGO direkt därpå hon ba: "Vad guuör ja nuuw?" haha hennes svengelska e to die for! Vi kom inte med i TV men vann 100kr var iaf hihi. Känns bra efter 10års uppbehåll hehe...
Vann på triss också sen, så flyyt var det.

Nu blir det lite movie och måla naglar innan man måste hem.. Längtar tills imorn ;) berättar kanske nåt spännande som e på G.

Men nu blir det adjö för dagen. xx



§Ska börja spela BL varje söndag som jag inte jobbar hihi.... börjar lessna på triss

Saturday night fever

Blev en utgång igår! Kul! och för en gångs skull blev det stan efter mycket velande! Vi kunde inte bestämma vart vi skulle när vi var där så blev en sväng förbi Sogni. Sen mötte vi upp några av Johannas kompisar och dem skulle hälsa på några på entourage, (tycket inte alls om stället) men det var faktiskt helt ok denna gång!
Världens sötaste Robin Norén kom och hämtade oss runt 3 tiden i stan <3 fan vad man saknat honom!

Är nu i brunna, super sliten, fattar inte varför man alltid ska bli bakis... Hade planer på en sväng till Kista med Emilie men kan ju fan inte köra.. vet inte ens om hon mår ok för den delen hah! Men det gör hon oftast min lilla bästis ;)

Ska upp till alex vid 1 och äta, mums! Längtar redan (a). Men ska slå på en film sen kollade lite kläder jag kanske ska klicka hem ???

xx




Tröttis..

Fyfan vad jag är trött! Känns som de va en hård utekväll igår, men de va det ju inte! Blev 2 glas rött och en cider med mina bästa älsklingar! Blev massa mys och onyttigheter, sen kollade vi på 101 dalamatiner. (inte tecknade alltsp) Shit hade ingen aning om att den är från 1996! Kommer liksom ihåg när den kom ut typ. Favvo filmen ju!

Nu ska jag rusa till jobbet börjar om 22 min! Haha tidsoptimisten! Puss ha en fin lördag. Vi höres sen.



Ge mig en dalmatin typ !


Underbara fredag ♥

Tänk att en dag i veckan kan skapa så annorlunda känsla. Jag♥Fredag.
Fredag är bäst. Bättre än lördagar. På fredagar varken jobbar eller pluggar jag, och man har hela helgen framför sig med massa härligheter!

Sitter och smuttar på lite rödvin som är 12 år gamalt, talar om sig själv MUMS! Snart kommer M&F hit, vet ej vad vi ska hitta på. Säkert snacka skit, dricka vin och sen kolla en film. Skönt med en hemma-fredag med vin ♥. Sugen på utgång men det blir imorn förmodligen.

Juste ansökte om jobbet "Priceing Agent" som jag berättade om. Hoppas inte på mycket dock.

Ha en bäst fredag kväll allihopp, vart ni än befinner er♥


Sometimes i need somebody who can make me feel alright

(Inlägget kunde inte pupliceras imorse...)
 
Sitter forfarande hos frissan, tar ju öite längre tid än jag trott men hoppa på bra resultat denna gång! (inte hittat nå bra frisör än så länge..........)
Får se hur mycket tid jag har på mig när jag kommer hem, men kommer förmodligen inte hinna ta 11.05 tåget så får bli 12.05... Jag som ville kolla några butiker- kanske gör det efter!
Jag ska nämligen ficka mitt CV, typ 1år sen sist jag skickade in någon ansökning, och skicka till caroline. Hon ska skicka in till det nåt extra jobb på UN, självaste FN i new york alltså! Har inte stora förhoppningar alls, men MAN MÅSTE VÅGA SATTSA FÖR ATT LYCKAS!
Ska även börja kolla runt för lite extra jobb som relaterar sig till min utbildning. Jag tycker om Coop- men 3 år är 3 år.. Finns så mycket mer där ute!
Ikväll blir det fredgsmys med favvisarna, sen imorn jobbar jag extra. 11-20, bra tid! Söndag ledig - dock planerat in lite saker , men ledig helg dag betyder utgång på lördag! Wiho tagg!!

Bilder från gårdage. XO


Honey, you are gonna be 21 anyway

Ååhh hade super trevligt igår !!! Som alltid med min Caroline :) lägger upp bilder sen , nu blir det en sväng hos frissan för en fräsh höst look!


Sometimes i get a good feeling

Sån jävla lättnad! Lämnar plugget för denna vecka o samtidigt från bloggen då deg har typ tagit över! Nu ska jag duscha o fixa mig sen iväg till stan för sabbe kväll. Drinkar. Puss finisar


Snart såååå!

Åhh vill bara få detta överstökat. Verkligen. Kan inte fatta att jag skriver min första tenta imorgon. Har det redan gått 2 månader sen jag började skolan?? Tydligen. Ska kolla igenom alla gamla prov jag har arbetat igenom, så jag kan det viktigaste och inte gör slarv fel. Nu kom R hit med lite saker som jag kan äta imorn på tentan. Så ska vi kolla DH och föröska sova tidigt!



Tenta plugg!

Haha lovar ska bli mer pinglan-inlägg om galna fester och extrema bakelser efter denn vecka!! (overkill) men måste bara berätta att jag var super duktig idag och gick upp 7 och tog 8 tåget mot skolan och hunnit sitta där i 7 timmar! Min hjärna har kortslutning nu. Ska iaf ta och läs "kupè" tidningen Som finns på sj tågen - kanske nå spännande! Sen kmr mamma med mat till mig.. Känner att mitt kolhydratintag har vart alldeles för högt eftersom jag levt på mackor..
Sen blir det bara att repeter några saker inför te big day - del 1 imorn.
Hur har ni det? <3

Lilla jag på tåget


RSS 2.0