Redan onsdag..

Dagarna bara rullar förbi alltså! Råkade försova mig idag haha..... va så sjukt sliten, men men får ta igen det sen. Dricker lite blåbärsté och planerar lite ang studierna. Ska strax ut på en löprunda, kan behövas efter gårdagens socker chock!

Juste satt och plannerade massa kuligt med Viktor igår, längtar så himla mycket till sommarn!! Men vet verkligen inte hur man kmr ha råd med allt som student, får typ hyra ut lägenheten eller nåt haha... snackade om p&l, tomorrowland, mysteryland (dock december) utomlandsresa och gud vet vad! ÅÅÅåhh jag längtar! Rosé, roadtrips, vänner, sol......... Panik hur kul detta år ska bli!

Är sjukt sugen på en Marc jacobs klocka och väska, sedan ett par nya brillor.... måste typ vinna på lotto eller nåt..

Nu blire springrunda i det fantastiska vädret sen jobb! Puss



Sommarn 2010

Mys dag

Var på så himla bra humör på hemvägen att jag kände helt ärligt för att hoppa av skolan, skriva en kokbok och bli vinodlare i södra frankrike typ... Hihi we'll se!

Slängde ihop en cheescake, fick värsta suget! Sen äppelpaj haha... Banta imorn ja!!!!

Ska väl snart hem, helt cp mätt ni ser hur mkt vi proppat i oss!!! Gaah


Känns som måndag

För idag är det skola.. Åh längtar tills mars månad är slut och dem här kurserna..

Jag vill bara att saker ska bli bra mellan oss... Typ nu. Saknar dig. Även fast jag inte borde.


Fina vänner

Idag var jag med bellis en massa! Hon är så himla underbar den där bruden! Förtjänar det bästa. Vi tog en sväng förbi kista och jag fick en liten sen bday present. Gulle henne då. Tack darling.

Kvällen spenderades med för mkt mat, och karatefylla med Frida! Nu sova, oj klockan va mycket..


Partypinglan var mitt mellannamn?

Hallo alla fina läser! Gud det har hänt så mycket i helgen att jag inte ens vet vart jag skulle börja så kände inte alls för blogga! Fick dock klagomål så känner att jag kan ta tag i och se efter vad som faktiskt hände!

Fredagen började med att jag och bästis skulle ha en lugn utekväll... men blev sjukt irriterad och tänkte liiite fel och en för shottat för mycket så glömmer vi den kvällen - enough said!

Lördagen visste jag inte vart jag ens va när jag vaknade - hemma som tur! Haha tog lite tid och förstå vad som egentligen hade hänt, vart iphonelös men greven hade däckat här så efter 5 timmars sömn resulterade lördagen med en lång bakisdag med mycket garv och intressant fakta som dök upp haha..

Lördagen var det bara att ladda om för att fira Amanda. Vi hamnade på Magenta, var fan bra drag jag var sjukt trött bara och kännde att jag behövde en lite lugnare kväll så duktigt nog tog jag sista tåget hem :D! När hände det sist?!

Igår var det dags att inviga skinjackan, vårprommis, sedan väntade mitt sköna kvällspass på jobbet 16-21! Åkte sedan till greven och vi kollade på Stockholm-båstad! Del 1 av 3! Var helt död när ja kom hem sen och känner nu att jag inte borde ha blivit sååååå full i fredags hade haft så mycket roooligare då!

Nu ska det bli middag och plugg xx




Svalan

Måste va världens snällaste vän som ställer upp på skjussa folk hela tiden :) här kommer en bild på min älskling; svalan


Fredag är en fin dag

Fredagar är alltid lika härliga! Oavsett vad som händer! Sitter och lyssnar på nya "Fallskärm" nu tycker den e sjukt bra! Har gjort årets löprunda-debut! Kändes sjukt bra! Ska försöka antingen springa/Friskis imorgon och njuta av en ledig löördag. Hoppas på fint väder. Sen blev det att sköta om alla min tvåhundrasextionio stycka... att det ska va såå tidskrävande att ha blommor alltså ;)

Min fina privata frisör, bellsan var här och fixade mitt hår! De behövdes faktiskt. Sparar en massa pengar och skippar nog frisören på ett tag... lägger nog i lite mer blonda slingor till sommarn ;)

Nu ska jag plugga lite sen kommer bästis hit! Åh äntligen! Pussssss xx



Dagens frukost ;)



Osminkad.. hehe! Men lika nöjd med håret som vanligt. Överlycklig att jag inte valde o bli brunett....!

Kvällsplugg

Känns skönt att avsluta kvällen med lite plugg! Jag ska fan klara organization basics! Så jäkla mycket som hänt i mitt liv dessa två månader bara. Efter denna mördar månad som jag nu väntar så ska jag fan se till att nästa och de två sista kurserna innan SOMMARLOVET går galant!
Godnatt xx


Loves a drug that u should avoid...

Idag har varit en dag med blandade känslor #/stolt över att jag pluggat en bra del iaf/skratt/mysig lucnh med finisarna/ångesttck/lycka/tagga/brustethjärta/kärlek osv!

Hade en härlig lumch med Carro och Frida på Jensen's idag, sen föreläsningen efter va rena sömnpillret. Tror knappt att nån lyssnade...
Åh finns så mycket jag ser fram emot just nu så lite över exalterad! Hur ska jag hinna med och ha råd med denna sommar börjar man undra, men sånt brukar alltid lösa sig i sista stunden. Ska vara superekonomisk nu framöver när det gäller mat iaf, för kastar för mycket mat och får nog tyvärr minska på att bjuda folk mat så ofta eftrsom min stundeteknomi inte är den bästa just nu.. sorgset nog, jag som älskar o laga mat och ha folk på middagar!

Ska bli sjukt kul detta år:
Nu i helgen utgång för hela slanten!
3/3 Avicii TAGGA!
3/4 Studenskiva på Pure. (Kmr säkert lyckas hamna på några fler, åh våren är så härlig.)
30/4 UBG mösspåtagning (hehe re-living the past)
8/6 Många fina vänner tar stundentooooo. Blir säkert en massa mottagningar osv
15-16/6 Sumerburst Världens underbaraste mamma överaskade med en sen bday gift idag!
26-30/6 P&L ???????????????? Sjukt taggad!!

Sen är jag gal1 taggad på Rosékvällar, första utegrillningen, utomlandsresa i sommar är ett måste!, hälsa på bästis i örebro (skäms lite att jag inte gjort det än, men verkar aldrig få ihop det så det passar för båda..), uteserveringar, vänner, värme, skratt och glädje ♥
2012 kan bli ett fint år trots allt..



Svårt att hitta en bild som beskriver alla känsorna, men denna bild är från en agusti grillkväll som spenderades med fina vänner och massa vin. Brun och solblekt hår var helt ok också!

Life just laughs at you sometimes

Tror fan inte det är sant! Det visar sig att lektionen som jag har idag är mellan 13-16 och inte mellan 9-12 som frida sa! Sjukt irriteraed nu för hade behövt en skön natts sömn och kmr va supertrött hela dagen idag... men ska sätta igång och plugga lite - lika bra o få ut nått av den här tiden! POSITIV INSTÄLLNING!

Har sjukt mycket insperation nu, äntligen har butikerna och hemsidorna rustats upp med massa vårnyheter. Nu önskar man bara att kontot var fyllt med massa pengar ;)..

Finns så mycket jag vill hinna med detta år! Och jag ska fan göra allt jag känner för. Behöver bara finna lite motivation till skolan och anstränga mig bättre - va ju bra på det förut??
Hinner säkert med ett eller två inlägg till innan lektionen.... nu Youtube föreläsningar!

Lite av min insperation just nu;


image description

image description

image description

 


Livet är en ständig fest

(sjukt irriterad mitt inlägg ville inte komma upp igår..)

Igår efter jobbet blev det en sväng upp till emalj för att fira fina Amanda! (jättemysig lgh dem har) och såklart blev detmycket senare hemgång än väntat, så va inte i sängen förs 2 typ.. Sov sjukt dåligt oxå. Har precis tryckt i mig två mackor o lite söder té, bara hoppas på att tågen går idag...och att man får lite gjort i skolan!

Måste bara tillägga att jag hade världens mysigaste dröm om mr... åh if i could just go back and change things. ♥



Boringness

Hallo bloggen! Försöker ta tag i plugget, så sjukt tråkigt och svårt just nu bara så finner ingen motivation, vet liksom inte ens vart jag ska börja?.. Sitter och kollar youtube klipp nu för att förstå bättre, men vettefan. Känns som det inte alls kommer gå bra på tentorna. Ledsen tjej. Ska iallafall plugga varje dag nu framöver! Måste!

Ikväll ska det jobbas, eftersom jag hade skola och så igår + va helt slut så hade jag nog aldrig orkat jobba kväll.. hoppas på att det går fort idag iaf! xx

Körkort 1 år; check

Myser med Frida, det e ju trotts fettisdagen så vi har tryck i oss en semla, en grodbakelse och två mackor(vi blev lite illamående av allt sött....) det är ingen speciell dag heller för det är 1 år sen jag tog körkort!!! Har hunnit sänka en vinare nu med;) livet e bra fint!


Fin födelsedag!

Åh hade verkligen en underbart bra dag igår :)! Tack verkligen alla fina som förgyllde min dag med skratt och vin till rimm och flin. Började dagen med att skämma bort mig själv i staden, äntligen har massa vårnyheter kommit in och vädret var på topp så kunde ibte önskat bättre! Blev en supergod lunch på vapiano på Stureplan med syrran, där sattes vindrickandet igång för min del. Hemgång när solen bestämde sig för att lägga sig, och bakning var på fullt ös! Massa fina vänner kom och tror lägenheten svämmar över av blommor nu!
Vindrickandet drog ut ända till två ,men hade supermys! <3
Känns helt ok o va 19.


20th february

Att vakna till detta fina? Fann inga ord. Allt känns så himla fint just nu.


Last minute

Mitt sista inlägg som ung (enligt mig), 18 åring! Kan inte fatta hur sjukt mycket galna saker jag vart med under ett år!!!! Har haft så stört många galna kvällar och underbara stunder jag alltid kommer minnas!
Ska sova nu och vakna upp imorn i en stad som aldrig sover ;)

Ser fram emot att träffa alla finisar,er imorn! Massa kärlek<3


Sunday, just as it should be

Utan söndagsångest. Det ända som känns lite trist att jag missade LMFAO igår- verkar ha vart stört grymt. Massa plus till mig som inte rört en ända droppe vin i helgen! Fattar knappt själv inte hur jg lyckats, men är fan stolt! Jobbar till 18 idag, känns helt ok, har Erika med mig ett tag iaf så de ska nog gå bra :)! Är sugen på bingo lotto ikväll xx


You should reconsider, you don't know what you are loosing

Jag får ganska mycket tid att fundera gör mig själv när jag jobbar, för oftast är det ganska självständigt. Hat ältat ganska mycket - men det är mer att jag lever på minnen. Jag älskar minnen, de ända som alltid kommer vara detsamma. Funderar på att göra en tatuering kring detta..
Men insåg idag att jag är äldre än igår och vill ändå inte bli 20 men 18 känns föråldrat och galet. Känner att jag kommer fastna ett bra tag däremallan... Hoppas på det bästa! Varje års början är en del av de galnaste jag upplever, tror att det är den omedvetna paniken som finns där att det är sista tiden av just den årgången.

Jag ska nu somna med ett leende på läpparna. Bevisat för mig själv att jag är mer än redo för att åldras. Lärt mig mycket av mig själv. Lita aldig på någon- inte ens dig själv.
Sov Fint, de ska jag. <3


Dont ever loose your self for someone else

Vaknar upp - i en värld där allt verkar stämma? Vad händer undrar jag. Igår kväll var en bra kväll! Känns skönt att man höll sig nyktert... Känner att förra helgen satte djupa spår i min själ. Nu är det några timmars jobb till!... Och kvällen är ett frågetecken i all ära. Känns som att det är dags att vända blad, 19 jag står med öppna famnar och tar emot dig. Livet är ändå ganska fint.


Happiness is a rare thing

Går och lägger mig lycklig! Lyckorus i hela kroppen. Måste även säga att jag har världens finaste vänner. Sign out xx


Just wanna stay here until u come and save me.


I just wish i heard your thoughts

Det här har vart sämsta dagen på länge... Fick omtenta och de vet jag vad som betyder då alltså.. Sjukt besviken och lurad på lektionen då läraren inte ens gick igenom nå uppgift som han lånade. Blev sjuk.. Min rygg gör så ont att jag inte vet vad jag sla ta mig till? Fick ställa in min fina alla hjärtans date.. Sämst.
Men fina Viktor kom förbi och kramade om mig extra hårt och sa att löser sig.. Jag hoppas verkligen<3 pluggat lite på omtentan! Forsätter såhär imorn, och kollade gossip Girl och bara varit.

Nu sova <3
Let's hope for better things tomorrow


Tentasläpp

Om jag klarar tentan släpper jag dig fri, om jag får underkänt fortsätter jag hoppas.
Antar att i allt dåligt finns det något bra? Eller är det så att det finns något bra i allt dåligt.

Kör all in bara. Never give up.


Emotions beats logicd all the time.

Sometimes I wonder, how can u live with your self?..


Du och jag under täcket* baby


Nu är du död

Fyfan för igår.. Finner inga ord i stunden. 2 flaskor vin blev lite för mkt på en fjärdedels sallad i guess...
Måste finna mig själv igen asså? Vart fan är Sabina... Åh orkar inte.. Varför gör du som du gör?


Last friday night

Hej pepz! Whatsup?? Bakis? Ångest? Kul utg igår eller livet leker?
Själv var man sjukt städad igår!? (vad händer.. Haha) var sjukt otaggad på att festa , men har vart de hela veckan. Var hemma vid halv 2 redan skönt! Hoppas ikväll blir bättre:)!
Ska nog ta och göra lite frulle sen glida på Friskis eventuellt?! Herregud...


Är.beroende.

Fyfan obeskrivligt gott på ett annorlunda sätt!!!! Proppar i mig lite nu på tåget hemmåt sen ger jag mig på gymmet!


Wanting.something.you.can't.have.

Det är sant!!!! Det är fredag och alla bör va glada ;)!!! Strax framme i Västerås.. Inte alls taggad på skola idag men får så sjukt mkt skuldkänslor om jag inte åker in... Känns sämst att jag pluggat 0% denna vecka också -.- nästa vecka finns det fan inga ursäkter!!

Vad ska ni göra i helgen ? Jag jobbar bara söndag kväll så de känns awsome! Hoppas man hittar en ny bil också:) de va mitt mål tills jag fyllde 19!
Nu ska jag av tåget o va lite irriterad vrf jag är så dum i huvudet ibland... Gjort mitt livs misstag kanske - aja man lever bara en gång.

Xx


Im sexy and i know it

Köttade 1 mil på crosstrainern idag sen blev det en kvart solning och mathandling m Babesen! Haha behöver man ens säga vem som fick göra ALLT förutom att lägga upp pommesen på en plåt? Riktiga nötter....
Maten blev utsökt - folk vill tydligen att jag ska göra en matblogg? Ska man? Vad tycker ni?

Han mysa och snacka lite fint med, nu blir det sängen. Imorn skola och sen fredag! Hihi livet e en fest :)!
Kärlek


When we touch don't ever let me go.



Snygg, singel, ny bil. 2012 ♥

vart jag mig i världen vänder

Hallu finisar! Läget? Fin dag idag men jag orkar inte ta tag i något idag heller, tydligen? ... Går inge vart o plugga, tog en dusch precis för att känna mig lite fresh... ska till optikern 2.30 sen blir det friskis innan jag ska möta nötterna. Vi ska sola och handla mat - som sedan jag får laga. Borde städa mansionet med, men har ingen inpiration................................................... I helgen tror jag det blir byebye till blåbäret, hej ny bil!

Nej nu måste jag plugga microeconomics, så sjukt kul :}

Never give up

För mycket på gång nu och inte orkat blogga.. Men gymmat både idag och igår ska även ner imorn. Hann träffa finaste Lise, hon gör en så glad<3 lagade supergod middag hos mamma - köttfärsås blev det idag, sen jobbade sjukt skön tid 16-20. Var förbi greven en sväng o kolla in hans "cribb" sen har min fina vän Elsa piggat upp mig ikväll. Tror ej jag skulle klara mig utan henne.

2 viktiga saker jag införskaffade mig idag, en "vin påse" och mina favorit blommor. Lycklig.


messed up

Just breathe, it will only get easier.


3 dagar kvar

Har sovit ca 1 timme inatt.. Kunde inte somna för hade för mycket att tänka på.. Blää. Känner mig lite småhängig idag också, tror det får bli ett paket halstabletter. Jag är så sjukt uttråkad på vardagslivet för tillfället, det är inte ens kul!
Ska göra en supergod middag idag och gymma och plugga.. Är hemma 5 igen. Längtar till fredag , för det står för feeeest <3 hihi

Puss


We found love in à hopeless place

Åh låten spelas precis på radion nu! Den e grym. Har vart och kört 1.2 mil på crosstrainern, känner mig faktiskt stolt över mig själv att jag inte ger upp! Greven kom och hämtade mig så chilla vi en stund medan jag gjorde -middag- annanas och banan smoothie. Nu blir det läsa i boken igen tråk men vad gör man! Puss


Ge mig

Lördagen igen! Myspys.... Saknar. Snart dags att fixa sig o rulla mot tastys med mina hjärtisar. xx


Livet är en fest

Vaknar på okänd ort med en känd man. Kollar ut genom fönstret, det är vinter för fullt. Kvällen igår var grym. Saknar redan och längtar till nästa helg.


Fezt

Är i ängsjö o festar på mina drinkar. Pussss


3 februari

Stressss! Skulle upp 7 men råkade klicka på stäng av ist för snooze så vaknar panik artar 7.51! Fattar själv inte hur jag lyckades hinna med 8.05 tåget. Ska nog läsa mitt horoskop nu.


Lycka

Att jag alltid mår bra när jag är med dig. Du är så fin. Du får mig alltid o le. Fina du

Gjorde detta idag till min underbare


Mätt och belåten

Satte mig precis i soffan och ska återuppta plugget.., verkligen ingen motivation, VART FINNS DU???
Har pluggar under förmiddagen iallafall och förnyade mitt gymkort! Nu jävlar blir det ändring på vanor! Ska ner alla dagar jag finner tid. Körde 30min idag på cross och kände inte ens av nåt? Men skulle möta Frida så hann inte mer.. Måste dock fixa ny musik till phonen så det blir lite roligare. Lyckades hinna med att bättra på brännan lite också, skönt det.

Fick fina Sandra och söta måns på middagsbesök, har inte träffat henne på evigheter :( åt en fab middag, nu sprängs jag snart..
Vill.inte.plugga. Puss


You


1:a feb

Åker till kyrkågården nu med föräldrarna. Sebbe skulle ha fyllt 20. Vila i fred fina storebror.


THE one On My mind...


RSS 2.0