Det brinner

i mina ögon! Ne men linserna va sjukt skumma när jag satte i dem? Förstår inte alls varför, men nu verkar det vara lugnt! Precis ätit lite kesoplättar med hallon och kesella, så sjukt gott!! och nyttig framförallt!

Har ett stort dilemma ang ikväll, frågan är om man ska ut eller ej, isåfall blir det bara en lugn utgång, för ska va pigg och glad som en kexchoklad imorn på jobbet hehe. Ne men nu e det bestämt, ska möta micis vid 10 och vi ska busa lite, sen kommer Amanda med. Frågan är vad man ska göra tills klockan blir 9? Haha plugga på omtentan? verkligen inte!!! typ fila fötterna haha (inget liv?)

Hängde en sväng på Tastys med Erika o Isabelle, länge sen man va med dem! Lyckades ta mig från Jakan utan något inköp! Stolt!!
Ne ska fixa lite här hemma, hörs sen kanske!



Mina margaritas <3

50/50

Nu är det 4 veckor, så får man resultat på dagens prestanda! Var redan hemma tolv, och har hunnit med o ta en löprunda, skön dusch, och gjord en gudomlig cesarsallad! Nu ska jag hoppa iväg till Jakan en sväng! Detta väder gör mig Tokig! Regn-Sol-Hagel-Sol-Moln-Regn....

xx

ångest

GodMorgon! Precis tryckt i mig 2 ägg... nu ska jag bege mig mot vås! Ångest på detta..

Undra vad som händer ikväll??? Kan inte bestämma mig om jag vill ut eller inte! Brukar inte va såhär, aja får se vad som händer, står öppen för förslag lovers ;)

xox


Wanties

... dör verkligen för skor. Sorry for partyrocking xx



Dem här ska bli mina. punkslut. Får leva på luft och vatten ett tag (tänkte skriva nudlar men de skulle ja aldrig leva på.... fy för kolhydrater)

School is like riding a roll-er-coaster; you hate it in the begining but want to do it all over again when it ends.

Wie idag har varit en bra dag!! Har storstädat lägenheten från top till tååå, så nu vill jag kanppt befia mig hemma för vill inte stöka ner :( skämt o sido, brukar va bra på o få det stökigt..
Har varit sjukt skumt väder idag.. men till slut gav de med sig vid 7 tiden och då drog jag snabbt på joggingskorna och sprang 3,5km runda! Så sjukt skönt efteråt. Måste komma i form nu. Sitter och smuttar på min goda smootie, testade nå ny variant idag

- Jordgubbar
-Supermix (björnbär, tranbär, gojibär)
-Kesella lätt
-Soygurt med jordgubbs-smak

Delicious. Har även avnjutit en fin fin grekisk sallad till lunch, lucky me?

Men nu ska jag kötta det sista innan tentan imorn. Det här ka verklige gå hur som helst känner jag nu...


Forget all the reasons why it won't work and believe the one reason why it will.

Hola Amigos! Vad händerrrrrr? Jag nötar plugg, för måste verkligen försöka klara tentan på fredag, annars bryter jag ihop!
Mamma va här igår och hjälpte mig o städa lite iaf! Idag ska jag dammsuga, diska och plocka undan onödiga saker som bara står och drar åt sig damm.... Åkte även till Kista en sväng, hittade i princip inget! Blev ett par byxor och en sjal jag fick med mig, inget o hojta över precis.  MÅSTE HITTA  NÅT ATT HA PÅ MIG TILLS TISDAG - ÅRETS första skiva (lär förmodligen bara gå på 2-3 styckna..) men varför kan butikerna inte ha snygga klänningar? inte direkt svårt tycker man ju!!

Kanske ska försöka hinna med att träffa frido en sväng, luncha i Jakan!
xx

i cared, you didn't. i cried, you laughed. i was hurt, you smiled. i moved on, you realized. too late.

Pluggar till fredagens tenta - sen ta tag i mitt liv faktiskt! Orkar inte med denna stökiga och stressiga omgivning. Nu ska det bli struktur. Tror det blir en tripp till Kista imorn med mami för att inhandla massa bra-att-ha-skol-saker! Ska klara detta. Ska plugga till tio, G kanske kmr förbi se och kollar karatefylla. Sen sova och reload!

sämsta nånsin

iphonen borta, så är en del av mig. 3500 bilder som aldrig kmr återses, jag deppar sönder. känns som en del av mig dött. imorn ska jag skriva tenta vilket inte alls kmr gå bra... man lever bara en gång right?

förlåt för depp inlägget... orkar inte med nåt alls nu.

Klump i magen

Önskar jag hade bättre struktur på mitt liv just nu.. Får kämpa mig genom denna vår som förra :( fan!!!

Dagens bästa va de VARMA vädret, och fin fika hos Frida!... Får se hur pass dåligt man kmr må imorn psykiskt, 1 vecka kvar av helvetet.


pluggg

Sitter och pluggar microeconomics! Sjukt svårt och ointressant.... gaaah blir tokig! Har hunnit med att gå till ICA idag köpte blåbärssoppa och halstabletter.. är ej 100 frisk känner jag. Även vart duktig och betalat hyran! och ringt HSB och klagat lite - parkeringskärrigar säger jag bara. Men nu tillbaka till verkligeheten :(


Grym helg!!

Har haft en grym helg, i fredags umgicks jag med bästisssss och vi hamnade efter mycket god mat och vin hos Sandra därefter forsatte in mot staden! Blev Nype, första gången för mig ;) hängde inte där som alla andra när dem fyllde 18 haha! Jobbade under lördagen - gick bra eftersom jag tog sista tåget hem, duktigt vaaaa??

Lördagen fortsatte med fest, denna gång med min andre hälft, och vi hamnade upp på Berns. Blev alltså o testa två nya ställen och berns ägde!! Svenska björnstammen uppträde också, hade sjukt kul, med sommarkänslor goda drinkar och tömde kortet för mycket. Lyckades med att ta sista tåget återigen, stolt typ! Vaknade på söndagen halv nio och mådde prima fatta inget eller jo gamla sabbe is back!

gjorde omtenta idag och det gick åt helvete... aja. SHit happens? Va sjukt mycket svårare än förra gången. Men nu ska jag faktiskt sova, har inte fått mer än 20 timmar sömn på 5 dygn så börjar känna mij rejält hängig! Imorn blir det plugg för fulla muggar.. har dock inget hopp förtillfället efter dagen.

xx


Haha vi skulle se lika ut under kvällen. Tyvärr blev de lite ändrade planer dessvärre men hade fått dem härligaste blickarna på krogen tror ja haha!



Put on a smile and you will feeeel so much happier



Lever för härliga drinckar <3


Wanties


Gamla sabbe is backkk, so watch out !

Sovit gått? Det har iallafall jag! Stängde tillomed av SATC igår för var så trött så somnade direkt efter 11. Skönt!
Idag är det fullt ös med plugg sedan ska jag ta tag i mig nånstans däremmallan och spriga ett varv i härliga kallhäll? haha..

Dagens bästa är ändå, att jag verklige ville ha hit Bästis och skrev till henne igår att hon borde komma hit följa med ut ikväll, sen 20 minuter senare får man respons "JAG KOMMER". Så jävla underbar den där tjejen! Därför hon är min bästis mihi. (12 års varning haha!). Det blir alltså utgång ikväll med girlse, fett taggad! Dock ska vi ta sista tåget hem denna gång, inga ursäkter! Jobb väntas imorn också..

Ha en lovley friday babes! xx



genom eld

Blev ett pass på gymmet idag, 40 cross sen fick jag tur nog skjuss hem av P! Duschat och diskat, (matlåder måste va de vidrigaste att diska...)

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite till i Organization boken,.. tenta 1 av 3 på tisdag! All in... Sex and the city 2 visas på kanal 7 också, lovely. xx


Snart helg!!!!

Godmorgon sötisar! Jag är redan i skolan och ska plugga, föreslås singel börjar 13 idag. Sen blir det hem för springrunda förhoppningsvis.

Haha kanske too much info men hade världens bästa sexdröm imorse... Missade nästan skolan för den va så verklig att jag typ råkade stänga av alarmet på mobilen;) dukti man är.



In every girls heart, there is always one boy.

Har vart en lång dag.. Blir samma imorn, vill försöka träna imorn med. Nu sova . Godnatt

Haha denna baksida från min gymnasie miniräknare piggade upp mig idag hihi


BESTÄLLA!?


En är din

Whatsup sötnosar???? Jag är på g till skolan för att plugga! Hur duktig är man inte då?? Har inte ens nån föreläsning men hoppas på att få mer gjort där! Ska lokalisera min härliga cykel också, så man kan ta den till skolan från stationen på 5 min! Awsome.

Ska jobba ikväll också.. Inte alls sugen vill hellre träna och plugga. XX

Hann inte äta frukost idag för är aldrig hungrig när jag precis gått upp... Visst ser det gott ut? Bild från Rhodos i helgen.


Taggad!

Har lagat mat (va typ halv-svim färdig på hemvägen) så skippade soppa och pannkisar och istället blev det riktig husmanskost spaghetti och köttfärssås! Mums. Åt lite för mkt dock så fortfarande supermätt!

Kollade på DH och det blev lite god choklad till det, men nu är jag jätte inspierarad till att va nyttig och äta kesella med bär och keso i princip bara! börjar med att avstå all onyttigheter! ska fan klara det! Ska ha med mig god matlåda + frukt till skolan imro :) måste köpa hem lite yoghurt som man kan ha med sig också.. sugen på att göra ege musli igen, länge sen, och sen köra GI - ska föröska äta nyttigt nu + föröska träna as mych as possible, men tentaperioden ska jag inte köra overkill utan måste verkligen fokusera på plugget!

Blev även sugen på att plugga utomlands igen... det vill jag verkligen! lite avlägse än, men 1 år kvar till sökning typ. Tror jag ska försöka med att plugga ett halvår nånstans i Europa Paris/Spanien/Italien/Schweiz sen efter dessa 3 åren är över e det USA/australien/London som står på Planen. Me främst New York. Kmr passa in utmärkt i mi tidsplan då man fyller 21 de året isådall och det är en hel del att fixa ;) Har även planer på att kanske ta och läsa nån kurs på SU, parallelt med MDH nu då, men isåfall till hösten! Blev så glad av Carros fina sms idag "Allt går om man vill"

Åh hoppas på det bästa! Imorn ska jag nöta plugg i skolan (vet känns lite önödigt att åka dit men värt för jag vill inte bli distraherad här hemma...!)










Att nyttigt kan va så frestande!! Vad skulle ni välja?

Underbara du

Vilket väder! Nu är våren här och den ska stanna. Sitter på tåget på g hem nu, länge sen man stannade såhär länge, måste nog göra det fler gånger. Ska ta tag i skolan nu, Vill inte ens veta hur de kommer att gå på tentorna :(

Belönade mig själv med en chokladboll (jätte onyttigt.. Men behövde lite motivation för att stanna) ska hem o laga middag nu, blir fullkornspannkisar och soppa tror jag! Ska fortsätta plugga när jag kommer hem - finns inga ursäkter. Kanske belöna mig själv med senaste avsnittet av gossip Girl! Märker ni hur bra jag är på belöna mig själv ?? Haha, latero..

Min inspirerande matlåda som bestod av hjärtformad blomkålsgratäng kyckling och även sallad. Sen en bild på sjukt goda juicer med inspirerande texter!! - jag är full av inspiration för stunden...<3


13 of march

Tisdag och det är skola! Fan vad jag saknar gymnasiet och alla underbara vänner därifrån <3

Hade en härlig måndag igår dock med många frustreringar kring plugget. Gör jag verkligen det jag vill? Vart kommer detta leda till? Värt allt kämpande??
Hoppas!

Spenderade gårdagen på gymmet, prommis med greven, plugg, och mys med Frida och grev (igen haha) och överraskade dem med goda pannkisar. Snäll som man é! 2 veckor kvar i helvetet - tentaperiod ! Wihooo sen fri som en fågel i några dagar! längtar!!!


Grattis Bästis!

Idag fyller världensbästa 20år! Förstår knappt att man har blivit såhär gammal nu.... kommer ihåg när vi var 15 liksom! Stort grattis Emilie iaf ♥!



Var ju nere i Rhodos (typ) i helgen hos Emilie då allt kändes som en utomlandsresa. Vaknar av startk solljus, bilar som åker på småvägarna utanför, drinkar, shorts, sol & bad, kokos bodylotion, fest och massa galenskaper! Hade en skit bra helg!

Ska skärpa mig med updaten nu! Har sjukt mycket insperation i kroppen! Tror jag måste skriva ner allt så jag kan få in lite plugg i skallen... Tentaveckor here i come!

Men nu friskis och möta Amanda ! Dags att åter komma i form!!



Såhär såg det när vi solade!



Utgååång!



Självfallet fick man hoppa in som masterchef!




Ge mig några sommardrinkar nuuuu!



Saknar staden ;)

Hahah nedåå, men har alltid den där känslan när jag lämnar stockholm. Är alltså i Örebro för bästis Emilie fyller hela 200000000 år (tjugo) och jag får tillfälligheten att spänndera en hel helg med henne! David står och slavar med middag ska bli muuums! Skit hungrig! Har redan gett oss in på den första drinken och det lär ju inte sluta där ;)

Ikväll blir det utgång haha tydligen ska Mange Makers spela här? Undra hur denna kväll slutar, hoppas braa!

xx

NO INSPERATION

Ingen insperation alls denna vecka o blogga, va tusan?

Måste iallafall nämna att Avicii i lördags va bässsta på läääänge :D! Hade en perfect kväll, efter fredagens tunga festligheter haha... fattar inte hur allt gick till. Men Avicii va grymt! Hoppas han kommer till summerburt oxå!

Igår kväll vart det fet-onsdag med greven. Kollade lite beck och några karetefyllor sen blev det hemgång och däckade direkt i sängen. Nu blir det plugg sen ska jag höra med Frid om vi skulle busa lite hihi..

xx



Så sjukt god äppelpaj!



Jag och Tobbe i Globen



Sabbe taggad som faen!




Consequences

You fucked me, now im going to up your life.


Snart helg!!

Har vart en dag med blandade känslor... Vet inte vart jag står just nu alls. Har varit både nyttig och onyttig idag Men kände att det var ok att va onyttig för har tränat och imorn blir det springa så hoppas på fint väder :)!

Ska läsa lite nu till tentan. Hoppas ni har det bra puss


RSS 2.0