The party's in my head

Gooooooodmorgon! Strålande sol och jag har precis ätit frulle och ska strax röra mig mot jobbet...
Åh haft en grym helg, kändes att de va dags efter förraveckans depphelg typ hah.

I fredags va jag nere i Ubg och kollade när mina finisar hade mösspåtagning, o så fint! Där satt man och drack Vitamin-vatten, men senare på eftermiddagen när vi var uppe hos Vicky och satt på hennes baksida med sol och strålande humör, va man TVUNGEN o ta en cider och ett, eller två eller några glas vin(säg inget till mami, vi tävlar ju denna helg, men man lever bara en gång!). Blev MP som tradition för mösspåtagarna, hade sjukt kul, de kanske var för att man hade lite för mkt vin i kroppen.. kom inte ens ihåg min bankomatkod! Duktigt.. men träffade många finisar!

Igår kväll vart det dock lite lugnare SKÖNT! Va helt slut kände ja när ja la mig. Blev en del dricka med Erika o Belle, de vet du babe!

Ne nu måste jag hitta ett par linser (!) och röra mig mot jobbet... segt!



Jag & Lola i fredags!




Vem kunde dricka mest cider? haha...

Mösspåtagning

Kan verkligen INTE förstå att det redan har gått ett helt år sedan jag själv hade mösspåtaging! kommer alltid att minnas den underbara dagen!
Ska åka till Jakan en snabbis med mamma nu, sen blir det och fixa sig och ner till UBG där mina finisar har mösspåtagning idag :') åh vilken fin fredag och det är sol!








Dag 5 och jag har spungit en halv mil och ätit min frukost 2,5dl mjölk med allbran flingor (äter samma varje dag)
Åh äntligen bara 2 dagar kvar :D!!!

Puss

Dag 4

Done and done! Idag fick jag unna mig mjölk och banan (hela 4 st har jag fått i mig)! Skippade PW idag för det va as trist och regnigt väder, drog och solade med fina Lise istället. Nu e vi bruna o fräscha inför dansgolvet imorn haha ;) Nu ska jag däcka i sängen för ska upp med tuppen imorn och ut på löprunda, de ni!

love

Torsdag!

Nu drar jag till västerås för att lära mig lite saker förhoppningsvis!!!!
Ha en fin dag everyone puss!



I'm Over!

Fitness Camp

Det blev tillslut 2 pass idag utöver gymmandet, helt död kan jag påstå! Var grymt roligt och jobbigt med fitness camp, men det gillar vi!
Nu måste jag tyvärr åka fram och tillbaka till brunna för att hämta mat - soppa, mamma gör den haha! och bananer (eftersom jag inte hann köpe för de blev 2 pass...) imorn får jag nämligen äta massa bananer och mjölk utöver min goda soppa! Längtar!!

Men godnatt, update kommer imorn oxå såklart.



Skulle inte tacka nej till hennes kropp och platta mage, OCH denna gorgeous bikini som ni hittar på ASOS.com

Dans

Blev en till skål med soppa till middag vid halv 6, och har fått i mig lite annanas och vindruver under dagen! Nu rör jag mig mot Forma och kör ett pass!

xo


PT

Dag 3 på diet och det rullar på! Har inte en ända gång fuskat, vilket jag e stolt över haha;)! Vet att det bara e tre dagar, men de e såååå lätt o ta typ ett glas mjölk, och de känns lite som man e så sugen på det bara för att man inte får ta ;)!?

Pappa va här tidigare idag och skulle byta min radio i bilen (fick en as bra radio med iphone uttag mm när jag fyllde 18) men tyvärr har svalan (min svarta audi för er som inte vet) inte fått den inkopplad! Det saknades tydligen nåt verktyg men vi skulle försöka fixa de nästa vecka:)!

Vart nere på friskis och kört 2 timmar gym med min PT Andreas. Han va fan duktig och pushade på! Körde PW som uppvärmning på väg ner, sen crosstrainer i 15 min och sen massa arm-ben-och magövningar! Hey beach 2012!

Har precis fyllt på med lunch, blev såklart soppan och sedan stekte jag på i en TEFLON panna (viktigt!) utan olja eller smör, lite tomat och förkokta broccolis! Yummm
Laddar om för plugg och sedan blir det träning på forma ikväll.... Undrar verkligen vilket resultat man kommer få efter endast denna vecka! Vill liksom hitta motivationen till att fortsätta träna och äta bra!

xo




Forma

min kropp och gym! Det är dagens visdomsord!
Dag 2 på kosten avklarad, idag fick det bli grönskar och en bakadpotatis utöver soppan självklart. Gott! Hoppas jag verkligen kan klara mig 1 vecka nu... bara 5 dar too go!

Prov tränade på Forma idag med Filippa! Det blev ett core-pass, vilket var sjukt ansträngande! Gillade dock stämningen och allt, så det kanske kan bli nåt av detta! Imorn ska vi tydligen köra nåt danspass vid 7, och dessutom ska jag gymma vid 12, och plugg därimellan! Herre, hoppas jag hinner med allt!

Men nu vill jag bara dö lite i sängen, puss sötisar

Dag 1 check!

ÅÅÅÅåååhhh vilket sug jag har på nåt! eller är det nån??! haha ne men längtar ihjäl mig efter lite mjölk, kall mjölk. Imorgon bitti min son! Har klarat dag 1 utan några problem! Blev en massa hallon, jordisar, blåbär och melon vid sidan av soppan!

Imorn blir det att ta svalan till skolan, åh så sköööönt :)!

godnatt babes


Rensar kroppen på toxiner

Hejhopp! Ny vecka och nya tag - det gillar vi! Denna vecka har jag bestämmt (egentligen förra veckan, men peppat mig för att verkligen ta tag i det) så igår smyg började jag! Blev 3 goda skivor morotsbröd till frulla, följt av en löprunda, banan sen på kvällen blev det jobb och hann inte äta annat än jordgubbar till middag! Lika bra

Ne men jag och mamma kör en special-kost denna vecka! Sen även träning VARJE DAG. Körde ett skönt intervall pass idag NÖJD TJEJ!. Om jag når mitt mål har jag fan bestämt mig för att hålla mig undan från alcoholen denna valborg, även fast det verkar bli röj i uppsala bland mina kära. Får väl se hur man gör, de brukar alltid va piss väder på valborg ändå...
Kosten går ut på en grund - och det är soppan, ska jag vara ärlig var jag skeptiskt när jag läste receptet, men med åren har jag nästan lärt mig och tycka om det mesta så det var bara att bita ihop. Den var typ överdrivet god nästan! Blev verkligen chockad - men glad! Denna kan jag iaf leva på ett tag. Till frukot blir det Kelloggs All Bran - typ bara fiverflingor sen är det tema då varje dag. Idag är det frukt som gäller, så har fixat lite melon och jordgubbar som jag ska med till wörk!

Men måste rulla nu, börjar om 25 min och måste hinna sminka oxå.. ;) wish me luck!



Soppan är verkligen godare än vad den ser ut! Längtar redan till middag höhö

SÖNDAG

Har varit ute och sprungit en runda i regnet. Nu blir det jobb!! Söndagar alltså... latero

Ibland undrar jag om saker hade vart annorlunda, om jag bara kunde ändra på en dag...

image description


Lööööööördag och jag är ledig? Say whaaaaat

Hello lovers ! Det är lördag och jag sitter hemma, strax redo att öppna portarna till helvetet - plugg. Fyfasiken vad jag är trött på skiten för tillfället. Men vädret är ej på topp och alla verkar ha vandrat under jorden eller något denna helg? - verkligen inga som ska ut eller så. Lika bra, ganska trött på skiten ändå. Får se om det blir något glas ikväll, men annars tror jag att jag lägger vinet på hyllan ett tag!?

Måste beklaga mig lite över tele2 sämsta service! Har gått 4 veckor utan min älskling idag, seriöst vad har dem för fel?!.. Va inne i butiken med Norbert idag- då äntligen började dem bry sig????? Men behöver vänta tills måndag innan jag får nå vidare svar.... all denna väntan, och tid och energi. Har ringt till kundservice och nu skrivit en bok-långt mail till dem också så att de fattar att det inte är okej!

Hann med lite shopping idag också.... hela 9:- spenderades. Men nu plugg, xx


Your best friend may not be the closest, but she sure knows you the best!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Måndag!

Har vart på UBG och tagit en lunch med Lise och införskaffat en skivbiljett till henne. Det blir alltså Garbo imorn!!!! Nu sitter vi och tar en kopp te hemma! Pussssss

Vem fan är den där luschen?

Har inte haft så sjukt kul på länge på jobbet som idag! Den där jävla luschen, en riktig pingla det där! Vad vore söndagar utan henne? ♥

Va på Mp igår, inga kommentarer... börjar snart bli mitt andra hem. Hände inge speciellt alls... lite halvseg idag på jobbet men de gick bra! Fina bellsan va här och färgade min utväxt svart?! Haha nejdå, men så sjukt skum färg? De blev blondt, lugn!

Nu ska jag nog till sängen och vila inför en peppande vecka. Massa kärlek. Det behövs. Har verkligen dem bästa vännerna.




Herregud..

Västeråsan

Tänk att jag spenderar ca: 6 timmar i veckan på att bara resa till skolan! Minst 3 dagar och en otroligt massa pengar... man kanske skulle ha valt SU nu i efterhand.. synd bara att dem inte har nån linje på engelska. Hade vart taget direkt. Är sugen på att byta dit, men ändå inte har ju massa finisar här ♥

Var supermys o sova hos Elsa igår, låg och snackade säkert till 2 tills vi somnade! Var mindre kul imorse när man va supertrött, men har redan lagt en hemsk föreläsning bakom mig. Läraren var rena sömnpillret. Men ska strax bege mig till centrum, Macstore och classe står på schemat! Hörs sen <3


Spara eller slänga?

Snälla hjälp! Elsa min kära har problem o bestämma sig om hon ska spara denna underbara(?) chips-rör eller slänga den...


I don't hate u. But if you were on fire and i had water i would drink it!

Hänt en massa på sistone, så inte orkar engagera mig på bloggen. Vart i skolan idag, gick bra och mitt humör gick från Depp till pepp! Är hos Elsa nu och kollar tv, blir en sleepover oxå. Skola imorn 9-4! Puss finisar


you make my heart skip a beat

Glad påsk alla fina!! Igår spenderade jag hela dagen med mami, vi låg och kollade film till fan kl 3 på morgongen!!! Idag har jag jobbat med mina finisar och nalkas utgång! Skulle egentligen på fest i hässelby?!-men skönt att det blev ändrade planer. Jobb imorn med ju! Dricker blåa drinkar med bästo, och catchar up! Ha en fortsatt bra easter! lovilove



the worst way to miss someone is when they are right beside you and yet you know you can never have them.

Önskar att man hade fler dagar som denna - bara filosofera om livet. Har "lärt mig" åka longboard idag, var lite läskigt, Patrik fick hålla i min hand i början, haha retard lilla mig. Lagade god middag, blev onyttiga carbonara idag och nu ska jag till Lise för Jacuzzi mysss. xx




Asos..

OK för att jag trodde att det var en magtröja men är det ett skämt eller? Toppen går typ precis under tuttarna. Är liksom tvungen o visa bild. Ska inte ens tala om att jag tog Strl 10, alltså 38 för att den inte skulle va för liten o kort! Blev massa strul med denna beställning då Asos skickade 2 par short första gången, men idag kom en postchey med toppen. Desvärre blir det retur, men dem har varit jätte hjälpsamma på Asos så det blir inga problem med returen alls. Faktiskt ganska smidigt att handla över nätet. Måste bara försöka ta mig ner till ICA nu, det är så himla långt ner dit :D!


Denna skall bli min


Zara!

Fan vad jag älskar Zara! Dem har alltid så sjukt snygga kläder, skor och väskor.. dör ju lite! Mötte upp Caroline på drottninggatan, och planen va egentligen att dra till Texas Longhorn, men ingen pallade krångla med tågen så blev Vapiano på Kungbron ist! Ett bra beslut. Åt en amazing pasta rätt as usual, o callie tog en grym pizza! Den va inte blaskig eller fettig som på många andra ställen... Blev även lite god dricka, behövdes! Åkte seda hem till henne o kolla lite DH och mysa med en god cocktail. Nu är det verkligen dags för mig att krypa ner i sängen..  men haha dages bästa:

Jag:Sometimes i wish someone was lying next to me at night's....
Callie: I just love to do starfish

Hahah dog lite.

Skulle inte tacka nej till nån av dessa blazers! Den gula är för snygg, men vet inte om man tröttnar på färgen?? Får se vad mitt nästa offer blir... vill fortfarande ha den där genomskinliga väskan från Zara!



Godnatt



En alvedon senare...

...så himla sliten! Det var inte igår man fick tillfället att känna efter hur man mår dagen efter. Skulle lätt kunna påstå att jag känner mig som en 24+ are idag! Fyskam. Men helt ärligt tycker jag att det är ok, att jag nu ligger i sängen med mitt trådlösa (haha allt e typ trådlöst i min enorma apartment!) tangentbord i sängen och tycker synd om mig själv :')
Hur som helst, var på skiva igår. vilket jag egentligen trodde var idag! Haha blev lite kaos i min planering men men, och kanske, eller förmodligen hade jag för höga förväntningar på kvällen. Det är nog som Elsa sa, det var nog roligare förra året när man själv skulle ta studenten.. Drinkarna var dem sämsta i mttt liv, DJ:n visste inte vad musik var, det kryllade av småbarn.. osv. Hade kul med mina finisar ofc, men trodde de skulle va mycket roligare...

Ska kolla klart på Gossip Girl (fan äntligen tillfälle nu och kolla :)! ) sedan börja fixa mig inför kvällen. Ska på middag med syrran i staden eller sumpan och ta lite drinkar! Äntligen.. inte sett henne sen min b.day!

Ha en fin kväll xx





SAKNAR MIN IPHONE <33

Leverans..

..av ännu en helg :D! Standard i pinglans liv. Denna helg har fått mig att få en annan synvikel på en del saker i mitt liv - trots allt lever man bara en gång! Var på legendariska mp i fredags, men kvällen började faktiskt med PG debut både för min och micis del. Det funkade väl så men man lär ju inte bli stammis direkt ;). Var väl helt OK kväll, lite lite folk bara, men hade verkligen inga förväntningar på kvällen, ville bara belöna mig själv med lite vin efter helvetesveckor av ångest!

Såklart har denna helg inneburit jobb, som alla mina helger nästan gör, och sömnen har väl inte laddats på ordentligt heller. 15 timmar på 3 dygn är ganska toppas på min lista av " never sleep never get tierd " situation hah! Lördag kväll spenderades med romatic dinner med bästis, ungstekt fläskfilé med mozarella och tomat! Mums! Sen en grymt utgång på Amba. Haha ibland förvånar jag mig själv och gör så sjuka grejer... love it - you only live once..

Sov i Kungsängen inatt, så hade ingen bil, men finns vissa snälla där ute så fick skjuss hem! Guld! Fick min privata frisör på besök - bellsan - och har en ny look nu! Körde på en annan färg än vad jag brukar så ser ut som jag har naturlig utväxt typ, men jag vill ha det blondt egentligen.. så inte hundra nöjd! Vi kanske slingar upp det efter påsken! Sedan Har jag för typ första gången på länge ängnat en hel söndagskväll med bara mig själv och datan! Kollat lite kläder och smycken jag vill beställa.. Men avaktar för imorn blir det shopping i staden.

Nu vill jag till sängen och ringa mami sen sooooova. Puss finisar.


RSS 2.0