Weekend

Oj har inte uppdaterat på ett tag... Har inget normalt liv för stunden.
I torsdag var mina favorit flickor här på middag och så kollade vi ensam hemma 2! (vi har film maraton, tillbaka till framtiden e redan avbocjad;) iofs tvingar jag alla mina vänner att lära sig älska den!)
Fredag blev det en bra plugg dag i skolan och sen mötte jag Frida i kista och shoppade loss för tusental kronor (ärligt talat... Orkar inte ens ha ångest haha) sen kom mamma o Nils på middag och efter att dem avnjutit 5 stjärnors middag kollade jag o Frida ensma hemma 3 och myste med massa gudis!

Lör & sön Ängnades i princip bara till jobb-bra pengar iaf. Idag har jag pluggat som en dåre till tentan. Gör samma sak imorn. Tar 8 tåget till Västerås - kan koncentrera mig bättre i skolan!
Massa kärlek till er!
Bilder från torsdagen


Hemresa#231

Sitter på tåget hem nu-efterlängtat! Helt slut i huvudet men ska försöka få i öite mer idag! Sen har jag även bestämmt att göra en datorskriven sammanfattning av marknadsföringen. Hur har ni det?? Jag e slutkörd iaf! Det ska bli skönt att få lite gäster ikväll och vi ska "fira" min namsdag:D haha ni tycker säkert det är jättetöntigt men tror det blir super mys med mina favvisar! Jag lagar god mat och dessert! Kan bjuda på smaskiga bilder sen.

Känns faktiskt skönt, att ända sen jag har flyttat hemifrån har min matlagning förbättrats otroligt mycket och intresset ökat med 167%! hehe. Ne nu ska jag njuta av min sj resa- jag älskar verkligen dessa tåg:) så himla bekväma! Puss så länge.


Jordgubb och Champagne thé..

.. är min favorit just nu. Älskar NK:s teer, så sjukt mycket godare än vanligt, måste köpa lite nya smaker nästa gång jag åker till staden!

Ska dricka upp min kom sen plugga lite, blir lunch hos mamma sen jobb ikv. Får se om jag stannar kvar i brunna ikväll.

Tänkte tipsa om lite småsaker som ALLTID är bra att ha hemma, i alla kök. JAg älskar ju att pröva på nya saker och köpa ny inredning till köket. Mitt nästa kök ska vara STOOOOORT.
Tips:
Färska tomater
Olivolja - går inte att leva utan! Änvänder det till i princip allt. Mycket nyttigare t.ex att steka mat i det än olja/smör.
Ost - Feta eller Mozarella. Går super snabbt att bara slänga ihop en sallad med tomat etc.
Kryddor - Måste minst finnas 6 olika kryddor utöver salt/peppar för att variationen ska funka.
Pesto - Supergott med pasta till ex. förätt.
Lök - av olika slag. Basvara i princip i allt.
Havregryn - en försäkrad frukost - havregrynsgröt med kanel och frukt.

Denna lita + tusen andra saker har jag alltid hemma. & fläskfilé såklart hehe ;)

Ne nu måste jag plugga sen fundera ut vad det blir för mat imorn puss

   

Längtan

Tills nästa fredag går inte att beskriva! Jag är sjukt sliten och trött.. Zappade förbi tv11 nyss och en film jag velat se jätte länge går! Enough- en kvinnas hämnd med j.lo! Super spännande, och det bästa att jag inte minns detljerna så känns som en ny film. Imorn ska jag kämpa vidare med studierna. Har lovat mig själv att börja plugga direkt nästa gång! Så v.45 på måndag ska jag öppna upp böckerna om jag nu hunnit få hem dem.
Blir även jobb imorn 17-21..
Juste bokade om min färg tid hos frissan idag - fan vad jag är sugen på att bli brunnet igen.. Ska man våga? Ska överväga det lite mer. Vad tycker ni??
Ska återgå till filmen och kanske bläddrna några sidor i boken...
Puss


25 oktober

Godmorgon! Sitter pch äter min egna grötmix till frulle, mums! Är förvånansvärt pigg med tanke på att jag låg sömnlös till minst 3 inatt....
Ska borsta tänderna och springa iväg till tåget! Hoppas på inga förseningar idag...Ha en fin dag allihop.



Ta mig till PARIS tack och bort från verkligheten för ett par dagar tack! ......


frusuterande

att det tar aldrig slut med plugget! Ska ta och lösa lite uppgifter från gamla marknadsföringproven - tror det ger mest eftersom det är skitsvårt att veta vilka 10 frågor som kommer dyka upp och tentan är på 350 sidors bok. Not fun! och har jag sagt att det bara är 1 ämne? haha kill me :(

Att göra saken ännu bättre blev det tyvärr ingen nätshopping för mig - iaf inga kläder.. Klickade precis hem 2 böcker från bokus 996:- gick det på! Omänskligt att kurslitteratur ska kosta så mycket - är ju fattig student hallåå!!

Imorn åker jag iallafall till skolan vid 9! får se när man kommer hem - men hoppas att jag hinner med att plugga mycket!

Känner verkligen att bloggen bara består av plugg nu, men den 3 november kl 14 kommer jag vara en lycklig tjej förhoppningsvis som gjort tenorna....usch ångest.

ÄR BL.A SUGEN PÅ DESSA:






Always n' forever


slitage

Hejhopp! Söndagsångesten infennes tyvärr.....har inte pluggat nåt idag som var planen men ska läsa lite i marknadsföringsboken strax sen imorn kör jag gärnet. Sattsar på bokföringen imorn tror jag :)

Igår blev det god middag med Emilie - pasta carbonara och sen körde vi på massa vin (SÅKLART) och drinkar. Alltid lika kul med bästis! ♥ Eftersom alla tåg är intsällda så skulle i princip alla vi kände antingen till SB eller MP. Efter typ 4 timmars velande bestämde vi oss för att besöka båda ställena hehe... Det var helt okej kul, fast blev för mycket dricka känner jag idag, buhu!

Har bara tagit lugnt idag, gått en härligprommenad med min fina bellis och lagat middag - köttfärssås mums!
Imorn vill jag även nätshoppa. Dags att förnya garderoben känner jag :)






22.10.11

Hallo. Er jag har inte uppdaterat på ett tag men ingen nämnvärt har skett förutom att jag hamnat i plugg koma... Så jävla less på skiten :(

Blev en utgång igår med Frida och Elsa sen mötte vi upp massa folk. Är strax på jobbet nu, blir en kort dag- skönt!
xx


Weekend

Hallu!
haft en bra helg med mys, vin och utgång. De gamla vanliga. Blev lite slitsamt igår på jobbet med klarade mig.

Vill ha denna tapet!! Vad tycks?


Frukost

Hej Hopp! Sitter och äter min nyttiga frukost hära.. min egan grötmix! Den innehåller havregryn, dinkelflingor, rågflingor, linfrön och nyrivet äpple, banan och kanel. O såklart lite blå-mjölk till. Var länge sen jag orkade göra gröt, men känns som att det behövs idag, då det blir hardpowerplugg i skolan! Ska ta 11.05 tåget från Kallhäll o då e jag i Västerås 12. Sen 15.30 börjar mitt Seminarium och slutar inte förs 17. Segaste tiden på en FREDAG, men ska inte klaga...

Igår blev det sjukt god mat. Oxfilé med bakpotatis, vitlökssmör, bea, sommar sallad och vin. SKulle egentligen pluggat hela eftermiddagen kvällen, men åkte in till stan med matte och frida och tog ett glas vitt. Vidare hemma skrev jag klart mina anteckningare till seminariumet idag sen blev det rosé och kladdkaka! Muuuuums.

Ne nu måste jag skynda och slänga på mig lite smink sen mot tåget. Pussssis

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtar efter någon som kan rädda mig


Fall

Vilket höst väder ute! Man tror att det är någorlunda varmt, men ska fan plocka fram mössa o vantar :(
På tåget till skolan nu, oerhört trött... Tror verkligen jag ta sovmorgon imorn ! Måste börja sova tidigare...

Här e en bild på mina 2 sötnosar... Vet ej vad jag skulle göra utan dem även fast dem e lite knäppa ibland. Love<3


5.07

Ska springa iväg till tåget nu och möta upp Frida. Vi ska förbi matte en liten sväng, sen ska jag till Caroline och ha mys kväll. Kanske lite champange?
xx


Kaos..

..som alltid i detta opålitliga land med järnvägar. Känns som vi bor i nåt u-land i Asien med inga resurser ibland :(. Hur som helst sammanfatta situationen så kunde jag inte komma iväg till skolan imorse pga av att det inte gick några SJ tåg.. Elsa kom hit vid 8 och höll mig sällskap medan jag fixade mig, åt frukost och fightades med skrivaren. Hann sedan komma iväg till Bro och vända nr jag fick veta tåg-problemet...

Har suttit och arbetat med mitt seminarum om Landrover. Går helt okej, ska strax forsätta men fastande i att kolla gamla bilder från min externa HD. Jag har nog glömt att berätta att 3 år sen under julen var jag och Elsa i Thailand under en veckan. Här är bilderna vi tog då (obs hade inte någon bra kamera med oss, så sorry för att det "verkar som att bilderna är photoshopade" jag kan lugna er att dem inte är det.

Enjoy:



Steckar dag nr 1.-



Färgen började komma..



Elsa träffade sin man så hon blev t-o-k-i-g kär under en veckas tid...



Kändes smart att ta på sig vinterjackan... hud cancer är inget jag suktar efter!





Den bästa julen ♥

Haha, älskar dig min fina vän!

Recept!

Funderar på att lägga upp lite recept på mat/bakning jag ibland får för mig att göra. Vad tycks??

Ägnat dagen åt massa plugg (!!!), tagit en skönt löprunda i det fina kyliga höstvädret, varit på middag hos storebror - grekisk mat idag! och sedan en prommenad med Belle och Nils. Idag gjorde jag även egen müsli:

Följande:
1.



Häll upp:
2 dl havregryn
2 dl rågflingor
2 dl dinkelflingor
kokosflingor och quinoa efter smak på en plåt med bakplåtspapper.

2.


Blanda ihop ½ dl vatten med 2 msk olja och 2 msk honung ordentligt och häll över på grynblandningen och blanda om ordentligt.

3.


Rostas i ugnen i ca 15 minuter på 175 grader. Rör om var 5:e minut för att inte bränna sattsen..

4.


Efter att grynen svalnat tillsätter jag 1 dl vardera av kokos, russin, pumpafrön, linfrön, gojibär, nötter och annan torkad frukt (jag kör på blandad + tranbär)

5.

Voila! Hemmagjord honungsrostad müsli med bara nyttiga ingredienser!

Nu blir det sängen och ladda för skola imorn! Ska göra egen inlagd FETAOST imron. Så håll utkik;)


Monday!

Här kommer bilderna från gårdagens shopping:



Blir perfet för lite julbakning eller allmänt :)



Min nya taklampa ! Snygg va?



Fick i ordning på kryddorna!



Nytt diskställ!

Köpte även massa ljus, servetter förvaringsburkar, galgar m.m
Dagen har ägnats åt ångest över allt plugg, PW med Belle, lagat middag och gjort eget bröd! Imorn ska jag göra egen gröt- och müslimix! Kan visa imorn!



Julstämmningen på Ikea är fullt igång!



Mitt GI-bröd! Det får bli frukosten med en kopp champange-te imorn!
Godnatt babes

Bildbomb

Goookväll', Läget ? Här e allt bra, men helt slut!
Ska berätte lite om helgen!

Igår så jobbade jag till 7 istället för Belle så hon kunde se Philip - her bf vinna en viktig fotbollsmatch :)! Grattis!!
Plockade upp Frida och vi slängde ihop en god paste'del italiano de Sabino eller nåt haha. Gott var det! Susan gjorde oss sällskap under middagen sen kom Lise och vinandet var igång! Efter några timmar begav vi oss mot MP... inte varit där på år och dar så det var väl okej! Känndes skönt att inte behöva åka hem från stan sedan. Vi mötte upp bästis på tåget och en massa babes senare inne på mp. Det var väl en helt okej kväll, hade blivit SB annars, var en hel del folk där med hörde jag:)

Get ready för bildbomb


 


Gårdagens outfit




Hahah förlåt emilie va tvungen!!!! HASSELMUSEN!!

Sista tåget stod på schemat, och imorse var det inte lika kul men det var helt okey med tanke på all alkhol konsumerat. Åkte hem k o m m u n a l t , det häner i princip aldrig haha. Blev en skön dusch och undanpluck från gårdagen sen begav det sig mot IKEA i Kungens Kurva där jag mötte pappa. Kan visa imorn vad det blev för shopping, blev en hel del!

Nu ska jag duscha sen kolla lite tv och mysa lite. Åååh ska köpa ett STORT duntäcke tror jag, men det kostar 1300 på ikea buhu... men måste ju för att klara vintern hehe. Imorn stannar jag nog hemma och pluggar en massa! Har den dåliga läraren så känns ändå inte som man kommer fatta nåt! Puss


Fredag

Mitt inlägg från mobilen gick inte att publicera, men det var ändå inget speciellt. Har haft en såndär seg fredag och sitter och myser med Frida och Susan nu. Imorn blir det jobb 13-18. Hoppas jag hinner med lite mer plugg i helgen ♥

Dagens klädsel blev iaf detta



image description

Jag nu ;)

"Helg" snaaaart

Hallo! Har haft en kaosig dag! Började med att jag försov mig! Hade planer på att åka till skolan vid 9 tiden och plugga innan lektion, men vaknade 9:15 av min mardröm; Var på kryssning med Matilda och Frida sen skön båten.. vi var på estonia haha! (vi pratade om just estonia i tisdags i skolan.. kom nog därifrån) Aja strunt i det.
Förberedde middagen och åkte sedan iväg till skolan. Stannade kvar och pluggade lite sedan med Kenan och sedan hemmåt för att göra klart Revbensspjällen med potatismos och Mozarella o Tomat Sallad! Mums var det! Resten av kvällen har spenderats med lite mys och Sex and the city ofc!

Imorn ska jag bara vara hemma och s.t.u.d.e.r.a.! För kvällen är jag öppen för förslag ;-)
xx




GAAAAAAH!

Nu är sl försenad igen! Jag klagade inte i måndags för då bände jag direkt när jag såg att det var 1 timmes förseningar.... Men blir spännande om jag hinner matcha SJ tåget i bålsta... Och nästa tåg går inte förs flera timmar.... Hur kmr det gå i vinter ? :(

Och ännu ett typisk grej som såklart händer mig.. Jag hade verkligen behövt använda skrivaren imorse, men så tog svarta färgen sluuuuut! Och min skrivare är så intelligent att den inte kan använda den färgade färgen. Blä. Men nu e jag på tåget thank god for that!

Här har ni min delicious frukost. Den e supergod och nyttig!! Lätt Citronyoghurt, paulúns müsli, och torkade tranbär! Cant get enough!


When the night never comes..

Ska alldeles strax sova men måste bara skriva lite ! Ska försöka ta tag i designen imorn, välja bilder ;)
-Sen måste jag ringa handels ang försäkring, ringa pappa och bror.
-Planera helgen med jobb/middag/utgång och plugg
-PLUGGA (pluggade 5 timmar igår och 2 idag!!) tar tag i mitt liv nu äntligen !
- planera min gi (kan berätta mer imorn) och träning för nästa vecka.
Men helt söutar efter skola och jobb idag så ska sova och ladda för imorn. Klockan ringer ju snart,,,<3




03.10.11

Måndag och sitter på föreläsning i vanlig ordning! Det är panik på hur mycket jag ska plugga denna vecka:0 ska sitta kvar efter lektionen som slutar 12 och sätta igång. Jag har tenta om en månad så måste typ plugga varje dag. Hoppas på det bästa!
Ikväll blir det middag hos mamma, mys!<3
känns lite bättre idag..,


....

.... Gårkvällen blev inte som planerat, hände en massa skit. Orkar inte berätta. Har mått mindre bra idag. Hoppas på en bättre dag imorgon.


RSS 2.0