Friday dinner

Hello babes:) kollar idol -jag kollar inte i vanliga fall men Belle och Isabelle- och har haft mysig fredags middag med dem där sötisarna! Hur länge sen som helt jac umgicks med dem. På dagens meny stod det potatisgratäng med svampigsås och ytterfile! Även en god sallad med nektarin i! Var hur mumsigt som helst:)

Alltså vad har hänt me party sabbe?? Var sjukt sugen på utgång idag men istället e det alltid hemma kvällar nuförtiden?... Tråk.. Men kg jobbat ändå imorn så sak samma. Men nästa helg är jag sugen på utgång! Nån annan oxå?

Får se vad som händer nu; antingen fest eller fortsätta dricka vin hemma :)
Xx


Middag 29 sept

Halloo:)

Ligger i sängen nu, helt matkoma-mätt! Lise, Matte och frid va här på middag. Jag lagade kyckling med bulgur och en god härlig sallad till. Förrätten bestod av pasta med pesto- seriöst, overkligt gott och efterrätten av Lise - hemma gjort kladdkaka med frukt! Mums sa vi till den!!

Ska kolla ett avsnitt till av satc sen sova och ladda inför jobb och ny middagsbjudning imorn bestående av Belle och råtsi ! Vi kör även en massa drinkar på det då det är freddddag;)) men vi drar nog inte ut pga jobb helg! Lite trist men blir nog mys ändå!

Btw funderar på att söka nytt jobb.... Typ extra i någon klädbutik. Jobbat på Coop så himla länge nu, snart 3 år. Spelar inte så stor roll om jag får nått nytt eller ej då jag trivs på Coop för det är nära, bra betalt och sköna kollegor. Men man ska inte fasta bara för man är så skön av sig. Finns så mycket oupptäckt där i världen som jag vill uppleva, nya jobb ger väl nya möjligheter och erfarenheter?..

Godnatt för ikväll xx


Thursday

Älskar Ingemar ! Nu undrar ni säkert vem de e, men min kära marknadsföringslärare. Han är så himla bra. Ändå problemet är att jag är inne i en -bubbla- med ångest och panik över allt plugg jag borde ha gjort, men nästa vecka ska jag vara ikapp!!!!!!
Slutar om 1 h 30 min så böjt det raka vägen hem och förbereda middag tiöö mina fina gäster <3


Frisör

På g hem från frisören! Blev jätte nöjd, klippte en bra bit men nu känns håret fräscht! ska bara hem och hämta matlådan och bilenn sen blir det raka vägen till jobbet. 12-21 jobbar jag idag gaaaah. Får lite ångest över att jag inte är hemma och pluggat som alla mina andra duktiga kamrater, men nästa vecka ska jag fan vara ikapp i financal accounting ! Blir betydligt mindre jobb då.

Igår var jag i stan och shoppade lite och lämnade tillbaka en väska. Var tvungen att finna lite inspiration för att sätta igång och plugga.. Xx


Bytt blogg

Jag bytte tillbaka till blogg.se med samma blogg namn på grund av att tumblr krånglade i princip varenda gång jag bloggade, bilderna jag la upp blev små och designen var svår o fixa. Och dem gamla i läggen ville jag "spara" därför dem hamnade i några underlägg här under !

Nu sitter jag hos frissan, ska bara klippa mig, men skriver sen ;)


Gamla inlägg 3

Sunday

Hej readers!?

Helt slut efter denna härliga helg! Haft fullt upp och hunnit med en massa. I fredags jobbade jag och sedan blev det bara mys på kvällen. På lördag blev det ytterligare jobb, denna gång med fina bellis <3 gick sjukt fort o jobba, känns som vi knappt hann med nåt för det var så mycket som skulle göras men vi arbeta fullt från 11-19! Blev en finmiddag hos emilie sen efter jobbet. På menyn stod det gott kött med bea och sallad - vi körde nyttigt och skippade potatisen. Planen var en efterläntad utgång, men helt ärligt kändes det alldeles för jobbigt att ta sig ända in till staden, så vi orienterade om oss. Vi hade planer på att ta oss förbi Jempa i centrum, men bästemde oss att vi ändå ville ha lite party ;) vi hamnade på sportbaren där jag, emilie och Karin mötte upp Frida och Matilda. My angels.
Dessvärre ville dem dra vidare medan vi ville avvakta med att dra till Kallhäll på fest (haha känner mig som 16 nu igen när jag skriver kallhäll + fest i samma mening. Minnen<3) och det var lika bra, då det kom en massa folk till SB strax vid 12.
Drickan flödade och det slank ner en aning för mycket dricka med tanke på att jag skulle jobba idag ;) men man lever bara en gång. Så vi tog sista nattbussen hem och åt fyllemackor och sov som stockar tills kvart i nio. Fick i mig 5 timmars sömn och tack gud för att han inte gav mig en bad hangover idag…. var bara lite trött men koffeinpillren fick hoppa in ;) Gick helt okey att jobba, nästan alltid lika segt på helger, plus man va ju lagom fräsh efter en utekväll haha… Hade iallafall sjukt kul, inte haft det på länge. Träffade massa härligt folk på SB som man inte sätt på länge.-

Denna kväll avslutades med en härlig middag på GC med Isabelle. Sjult dålig service, aldrig haft en sån dålig upplevelse där… nu vill man inte gå tillbaka på ett tag. Ne fy vad jag tjatat ut er nu. Ska måla naglarna sen ladda för en hel vecka med jobb (6dagar) och massa hemstudier.


---

22nd of september

Min redovisning på caseseminar är precis över! Det gick skit bra fast den va på engelska, känns skit bra iaf och min grupp ägde <3 Igår och i tisdags har jag typ bara slappat (på viktig pluggtid..) och jobbat. Får ta tag i mitt liv nu jö;) ska förhoppningsvis träna snart :) handen mår bättre men det lär dröja ytterligare några veckor innan gym eller tennis, men springa och pw blir det en massa. Ska kolla in vad Friskis har att erbjuda också. Ska ev träffa min Frida och Matilda ikväll. Längtar! Pussar

---

I väntan på lektion

Hallu. Väntat på att min andra lektion ska börja, har 4 “hål” idag så har vi nyttjat tiden väl. Åt en underbar pastasallad på cornetto bar med girlsen. Man fick själv välja allt man ville ha i pastan, bas och tillbehör så var ju perfekt ;) sen har vi arbetat med vårt case seminar som vi har på torsdag. Hoppas det går bra. Stå och prata engelska inför helt nya människor och diskutera… Hihi aja hoppas på det bästa. Hoppas att hemgången går fort:) ska gå några minuter innan så jag hinner

----

???

Trött, ögoninflamation, irriterad på att mitt långa inlägg inte publicerades utan bara bilden ?? 2 gången nu suck… Hoppas detta kmr upp !

Har värdens segaste lektion med ‘ulla’ hon är ju typ ett skämt… Vill redan härifrån. Men det är skola idag mellan 9-19 kuuul… Sen ska jag nog direkt till bobbis:)

Berättade bara i andra inlägget som försvann hur helgen hade vart - rätt lugn o Skön, och börjat inreda-om lite hemma.

Kanske ska försätta lyssna på detta skämt… Har ju trots allt bara skola idag och på torsdag (dock massa plugg hemma)
Later!


Gamla inlägg 2

Du och jag mitt hjärta <3 Blev en lång kväll trots att jag ska upp 6… Blev massa jobb, sen middag i brunna och nu under kvällen har jag påbörjat lite mini renovering hemma. Bara typ en kristallkrona och en soffa som saknas ;) eller vad säger ni? Hängde som sagt med emsan igår, och sedan var jag taxi chaffis haha kul lördag -_-. Faktiskt blivit lite tagg på utgång för alla va ute i helgen typ :) får se hur jag känner under veckan, kanske händer saker nästa helg, fAst jag jobbat.. Woho old me is on theway back???!:)) jippie!!.. Men ska sova nu, hoppas jag har 3G nät på tåget imorn.xx

-----

Lördag kväll

Och jag tar det lugnt. Stolt:)
Blev en lugn kväll igår oxå, va hemma hos mr, och sen körde jag en sväng till caroline och snackade skit. Åkte och hämtade han sen, och sov hos mig. Blev jobb idag 10-18 och nu är jag hos emilie och myysser. Alltid lika trevligt att träffa bästis !

Imorn blir det jobb och plugg tror jag.. Och ev. Fixa lite hyllor i lägenheten:) + nätshoppa - VIKTIGAST haha nerå. Bara klicka hem lite nödvändigheter. Puss så länge

----

Fett irriterande! Mitt inlägg jag skrev försvann och bara rubriken Kom med ? Haha aja. Sitter iaf på tåget nu - gammlt tåg oxå …- på g till skolan. Ska bara vara där 2 timmar idag, så skönt. Känns inte ens som fredag tycket jag. Förut på fredagar var man alltid i skolan och alla var as taggade på att sluta. Jag hade turen som alltid hade korta och tidiga dagar på fredagar i gymnasiet :) back in THE old days liksom. Man var alltid taggad på party och röj;) jag tror att studenten, som var den bästa dagen i mitt liv, tog död på allt fest. Även fast att livet kanske börjar nu(?) har den hittils bästa perioden passerat. Känns trist. Finns så mycket jag vill göra , vet bara inte vart jag ska få tiden från. Nu har jag ytterligare en 3 års period framför mig som förhoppningsvis kommer skapa min framtid. Känns nästan som livet e över när man e 21,5 (om 3 år då hahah…) ne nog med det filosofiska för idag :)

Hann med en skön pw imorse, tänkte inte först, men var ju för härligt höst väder. Snart kommer den där långa gråa 2 månaders perioden, usch… Får pigga upp mig då med massa ljus och mys kvällar:)

Får se vad som händer ikväll.. Lutar mot ett par drinkar och spa kväll med Caroline. Sen jobb imorn. Xx


----
Stad nr 2

Jag befinner mig ganska mycket i västerås eftersom jag pluggar där, och det är en undlig liten stad. Varje gång jag är där så regnar det! det är nästan sjukt… idag började det precis regna innan slutdestination - fast det var soligt! det må även vare typ världens milövänligaste stad, då förutom lokaltrafik och tåg är det bara cyklister! Aldrig sett nåt liknande haha :)

Blev en brunch med klass polarna på jenses beefhouse, så jäkla gott! Sen bar det av - onödigt vis - till skolan. Vår lärare (vi skulle ha special studie-teknik lektion) dök aldrig upp. Så jävla surt.. men det va skönt att komma hem tidigt iallafall.

Blev en skön 50 min power walk, denna gång med Oskar Linnros och Veronica Maggio. Sen städat lite (nanana blir aldrig klar med finslipningen :/) och lagat god köttfärsås. Sitter och scannar typ 200 sidor så de andra i min studiegrupp kan få dem… zZZzz.

Blir lite mys framför tv:n snart sen plugg imorn innan skolan.xx


----

Morgon:) Gud blev så stressigt igår så hann inte skriva.. Jag o Frida tog iaf en låååång cykeltur (hon bor andra sidan stan) efter skolan. Gjorde lite pannkakor och fixade oss innan vi begav oss till Carro för att föra. Finsittningen var väl kul, men jag et inte vad som hänt med mig seriöst, hatar att gå ut och konsumera alkohol nuförtiden ? Hoppas det bara är en period!

Jag var ju värsta partypinglan förut, men med tiden och efter sommarens all rose har det avtagit. Man kanske borde bli 17 and young again? Haha nr skojja!!

Blir lite frukost nu sen mot skolan tror jag.. Hemma 5! Får se om det blir grönan ikv-Daniel Adams ray. Pussss

----
Sitter på tåget, är snart framme i Västerås , börjar 13:15 idag. Började dagen med en skön pw, fast höll att blåsa bort! Var jätte otaggad men måste komma igång med träningen ! Det är annars mkt roligare att pw:à med nån.. Ikväll blir det utgång i Västerås, så sover hos Frida.

Annars i helgen hann jag med att träffa bästis - Emilie, jobba, utgång, och mysig middag med mister:)

Skriver ikv.xx


----

Hello. Måndag igen - vilket betyder skola för min del, jobb för andra eller livsnjutning haha…
Har en ny lärare idag (delad lärare på denna kurs) och hon e säkert 65+ och mumlar fram sin engelska.. Känns seriöst sjukt onödigt att man kom idag , *suck*.
Blir en del plugg när jag kommer hem sen kanske träffa mister. Helgen va helt ok, kan sammanfatta när jag kommer hem.

-----

En bild säger mer än tusen ord ?… Mina nycklar hamnade på bordet imorse - vilket betyder otur. Jag har verkligen panik när det händer … Sen på jobbet idag skulle jag skära upp en baguett…. Och bröd kniven råkade va lite för vass så gick genom halva pekfingret. Marie chefen fick skjussa mig till sjukhuset och sy 4 stygn. Åkte iaf tillbaka till jobbet sen och kriga i 2 timmar, men de gick fort. Jag har inte jobbat på en vecka så då brukar det va kul. Blev middag hos mamma - som jag lagade ; lövbiff med klyftpotatis och hallonsky o bea


Gamla inlägg

(gamla inlägg)

-Morning!

Mitt inlägg igår verkar inte ha postats? typiskt! Men kortfattat så gick tisdagen till att rensa och göra i ordning hemma, blev sedan en besviken tur till västerås (vi skulle ha nattuppdrag, men det var för rörigt och känndes ganska oorganiserat och va sjukt kallt!)

Igår lunchade jag tillsammans med greven, myys, kul o catch-up.Sedan tog jag och Amanda en tripp till stan för att kolla på vinterkläder - kom dock hem med en as snygg väska och en blus ;) Blev en middag tillsammans med Elsa sen det gamla vanliga goda köttfärsås á la elsis con spaghetti! wiee. love it! När jag kom hem fixade jag min iphone :D äntligen, hoppas den beter sig bättre än HTCn.

Måste bara tillägga att hade världens hemskade dröm! Att jag var gravid och att att min lägenhet blev såld, jag var tvungen att hoppa av från skolan, hela mitt liv höll på att gå under. Fyfan vad hemskt det var!!!! Tur att klockan ringde kvart i 6! Nä nu måste jag skynda mig sen vidare till skolan . xx
---

-Monday

Hello f.r.i.e.n.d.s /? Sitter på tåget på g hem nu från skolan, hemma om 10 minuter. Skönt! Blev ju sjukt tidig uppgång imorse, 5.30 ringde klockh*lvetet. Hade föreläsning från handelsbanken sedan Financial accounting, vilket motsvarar redovisning jag redan läst. Dock e det jätteförvirande pga att allt e på engelska..

Blir hem och byta om sen ska jag ge mig på en löprunda.xo
----


Mitt nya jag

eller ska man kalla det så? Blir detta en bra idé? Saknar bloggandet och skriva av sig tankar och minnen grymt mycket, så himla kul att ha det senare och kolla tillbaka. Har inte ägnat mycket tid framför datan alls denna sommar, så har inget att beskylla på. Jag känner att jag behöver en ny start, får se om det blir kul att blogga här på tumblr. Annars går jag tillbaka till min andra blogg. Typiskt nog var det domännamnet redan upptaget här, men men!

Ska precis sova, tänkte bara posta ett inlägg o kolla att allt funkar. Har avnjutit kvällen med mina två favvosar Matilda och Frida. Massa kärlek åt dem. Nu väntar några timmars sömn själv, sen blir det jobb imorn från 10. Hoppas det finns massa att göra iallfall. Hoppas även på en runda på Ikea senare och beställa min soffa.

Berättar mer om hur min första vecka på mitt nya liv vart! xx


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0