Gott nytt till alla fina !


Fredag <3

Wie underbara fredagar!

Ska alldeles strax rusa till jobbet, jobbar 15-20 idag, skönt! Hann inte alls med allt jag ville idag men det blir inte alltid så.. Kunde verkligen inte gå upp i tid heller, för min kropp är helt död :S jätte konstigt....har inge ork alls (kanske medicinen). Ikväll blir det lugnt, filmmys med bästis sen blir det lite jobb imorn 9-15.. segt att behöva gå upp 8, men får duga att ändå inte behöva jobba nyårsdagen..

Måste hinna stäfa lgh-en imorn! Vill inte börja det nya året med stökigheter.

love

Mellandagarna

Hallo!
Har verkligen hållit mig borta från datan på senaste känner jag... MP var tydligen mycket mer oklarare än vad jag trodde! Hahah.. ibland älskar jag mig själv ♥!
Var i Kista idag med Emilie fick inte med mig något förutom mediciner och viksade lite returer. Känns ändå ganska bra. Den väskan jag ville ha från mango var sluuut, sjukt ledsen! Ska snart röra mig hem från brunna, känns som jag inte alls spenderat någon tid alls på mansionet!
xx

Nu är julen över igen!

Gud vad tiden bara försvinner! Har haft en supermysig jul, men familjen ♥ fått massa fina presenter och bara njutit av ledigheten.
25:e spenderades med fina emilie, där det bjöds på otroligt god middag och vinet flödade! Vi hade beslutsångest om vi skulle dra till mp, eller sportbaren, men blev mp. Vet ej om det var det bästa alternativet, men hade sjukt kul iaf! Kom hem efter 4 tror jag...
Igår vart denm en segar dag, men idag är det dags att ta tag i allt återigen! Hörs sen och bilder kommer:)








Jullov <3

Hej fina vänner!

Har skrivit min sista tenta för i år, känns befriande! Får hoppas på det bästa...
Kom hem efter sex, gjorde god middag som va super nyttig! En kycklingspett med fetaostsallad!
Har hållt på och beställt en julklapp till mami, hoppad verkligen den hinner komma!!!

Nu ska jag krypa ner under duntäcket <3


2 månader

till är jag i den perfecta åldern! Delvis så att säga... känns helt onödigt att fylla 19, men ett år närmare 20 vilket kommer bli kul. Dock trist att man vips kommer va 30 sen, känns det som iaf!

Har gått igenom lite uppgifter som kanske kommer på Tentan! Ska fixa mig i ordning sen sätta mig i blåbäret och köra till Västerås. Wie sista dagen! Sen jullov! Grymt - fast jag kommer behöva plugga under tiden, men det får gå ann! Har ju fixat bästis till pluggkompis så kmr väl vara okej :D

hoppas på det bästa! Ha en fin dag allesammans!

Lite panik över att jag inte ens är klar med hälften av julklapparna... gaah ! Hoppas jag hinner! Pusss <3


Fint!


memories are forever

Här kommer mitt liv i bilder under de senaste 72 timmarna




live laugh love

Ut m bästis

Dricker massa vin hos bästis! Sen drar vi bara upp till sporten då de e sämst väder ute och jag måste hoppa in och jobba imorn:)


Saturday night!

Kunde inte uppdatera om onsdagens festligheter tidigare så här får ni en sanbb resumé:

Efter julbordet m jobbet drog jag Linn o Erika in till Collage. Var typ otaggad för mådde illa, de kanske var pga 1 liter cider? eller att maten inte var i min smak. Bartendern var också helt efterbliven då hann byte mitt och erikas kort? så vi betalade med varandras kort hela kvällen... men de löste sig. När jag äntligen blev taggad så var klockan så mycket och vi bestämde oss för att inte dra vidare till White. Var lika bra kände jag dagen efter..

Blev massa shopping med mamma på torsdagen! Hittade massa på Zara, som även blev mitt. Lycklig hihi.
Har jobbat extra idag, och imorn blir det jobb åt bells, för hon kände sig inte på tipptopp. MÅSTE PLUGGGGGHA OCKSÅ MEN DE E SÅ tråk för vet inte ens vad jag ska öva på :S?

Nej nu blir det dusch sen ska jag vidare igen till brunna och blir vinkväll med bästisss. pusssss


Dagens middag! Grymt gott det var med grekisk sallad!

Fredag

Och det betyder om några timmar helg!!! Galet vad tiden swischar (stavning?) förbi. Väntar på folket i skolan, sista skoldagen idag innan jul och bara tenta kvar sen! Underbart:)


Tillfredsställd

Åhh har varit en super låg dag och nu är jag trött och belåten:) berättar om dagen imorn!

Varför har jag inte upptäckt hur skönt det är att ge sig själv fotmassage(mannen ger den bästa anyway) men mina fötter kännns så gudomliga nu. Partyklackarna dödade dem igår..

Ne nu blir det strax sova bara lite fråga olle sen imorn skola!

En av de bästa fotcremerna! Från boots apotek och inte alls dyr. Mint och lavandern gör underverk! Har inte sett mint crèmer nån annan stans alls... Xx


Loveilove

I may even love you even more than you thought


Fezt!!!!

Är på julbord med jobbet så håller mig kortfattad!! Har ätit massa läs;förvånandsvärt lite. Fanns ju ingen äppelmos?! Förstörde ju ALLT.
ska ut med brudarna sen - hoppas på en spårade kväll!

Ni finner ytterligare uppdatering på www.pinglansmansion.blogg.se hihihi

Xx


Förvånad?

Nej inte alls. Kul att sj tåget var 20 min sent så jac missade tåget i Bålsta med 2 min... (brukar behöva vänta 10-15min annars) har ia lyckats fixa skjuss från k-station till jobbet så jag hinner slänga i mig en yoghurt eller så till middag? Ska förmodligen till mr, och stannar nog och pluggar där imorn :) sen blir det julbord på kvällen + utgång! Wiee hoppas de blir kul! Vill fixa mig fint.. Hihi

Tips på present för 50:- som man kan ha med till julbordet unisex och uniage???!?? Blir väl nå tråkig chockladask..

Slänger in en bild på mina nya skor. Älskar dem:)


7 dagar kvar

Om en vecka skriver jag tenta... Fy. Dags att sätts igång med tenta plugg!... På g till skolan i vanlig ordning -idag med nya skor. Vet dock ej om jag gjorde rätt beslut ang storleken :/ bläää ångest på sånt dära.
Ska jobba ikväll oxå så blir en lång dag. Xo

Haha så himla bäst!


Dagen innan lucia

Full upp hela dagen. Men bästa var att mamma va här hela kvällen o vi bara slappa och åt tills vi inte kunde röra på er. Imorn är en ny dag. Längtar.


Pain

Sjukt ont fortfarande i nacken efter olycka på jobbet, och bulan på huvudet växer fortfarande.. Blä.

Kvällen blev iaf så mkt bättre efter bingo lotto med hela familjen! Bara tiger Som Inte hade lott. Jag vann inte denna gång men eftersom jag köpte min o R lott så köper vi nya till nästa helg. Jag är spelberoende - vet :(. Hjälp!!!


Men måste bara kolla lite till på filmen kingdom som går på tv. Fastnat totalt.
Älskar Mina fina människor runt om mig<3

 


Arg.ledsen.besviken beskriver nog denna helg till hundra procent.


Äntligen helg!

Hallå:) jag e på skit bra humör - o vaknade nyss. Galet skönt att sova ut ÄNTLIGEN!

Va på jätte dåligt humör när ja kom hem från skolan Igår, va trött o orkade typ inget.. Skönt att de e borta nu iaf.

Undrar vad som händer idag då? :) vill iaf få ut nåt vettigt av dagen då idag blir min helgdag för jobbar imorn och på söndag..

Nu blir det frukost iallafall mina små änglar


Trötter

Gud! Har inte vart såhär trött på länge! Men imorn tar jag en lååång sovmorgon, ska plugga hemifrån. Läste även nyas i Metro att det ska bli snöoväder ikväll/imorn. Skönt o hålla sig inne då. Kanske ska försöka träna lite också....
Igår blev det en heldag i skolan, sen en sjukt tråkig dag på jobbet :s men klarade mig för hade ju Isabelle vid min sida ! Gick sedan en prommis med amnda & Lise! Super myys. Och inte nog med det åkte jag förbi Frida i en halvtimme o kollade satc;)

Är precis framme i Vås. Nu blir det tenta plugg.xx


Nu åker jag mot västerås!

Denna bild från imorse


tomtenisse

Har varit en lång dag idag:) men ändå helt okey! Pluggade en hel del med Carro idag, blir även mera imorn!Hoppas jag verkligen klarar tentan. Just nu läntar jag mest till helgen. Jätte sugen på viiiiin. Älskar vin:) Och lite juldrinkar! Mummmms .

För övrigt har jag varit en snabb runda i Kista och nu blir det gossip girl - en av mina 4 favvo serier och sen kanske kolla igenom lite uppgifter till.

xx



Köpte sånna här glas idag och i helgen ska det blandas drycker ;)

5.12.11

Härlig måndag, ska strax forsätta mitt pluggande!

Hur har er dag varit? jag har iallafall tagit reda på lite mer om utomlandsstudier - och om allt går som det ska kanske man kommer iväg ett halv år till förhoppningsvis Barcelona eller Paris :) just nu känner jag verkligen för att åka iallafall!! Känns som en bra upplevelse. Vill ju sedan plugga i Austrailen/New York/Californien/USA. Åh så många planer så lite tid!

Ska till skolan imorn med fast vi inte har skola, utan bara plugga! Tenta igen om 2 veckor...
Love


Söndag

Idag är det den tråkigaste dagen på hela veckan men det känns ändå helt ok! Hade faktiskt kul igår, fast både jag och Emilie va super trötta innan och ganska otaggade. Uppe på sportis mötte vi massa härligt folk, alltid lika trevligt. Jag är typ kär i den nya vinter cidern från Briska - med "vinter" smak. Är typ besatt av kanel för stunden.. Alltid är det något!

Skönt att vara ledigt idag och göra litte ödvändigheter! Är hos R nu, men sitter och pluggar så plus i kanten till mig (jag är sjukt dålig på det. Om det är nån som har tips hur man blir duktig på att plugga snälla dela med dig!!)

Tror det blir jag som lagar mat här idag.. folk älskar min pasta de la sabinico híhi! Ska sedan till Elsa ikväll för att kolla på beck och spela Bingolotto tror jag :F Hoppas på stor vinsten ikväll!



Julens favorit ♥


utgång!!


Bästis ville inte va med! Men lägger upp lite bidler på oss imorn ;) ha en kul kväll ni med!!! (ge mig en mac som min andre hälft har!)

Utgång med bästis!


Saturday Night Fever? eller...

gud, känns inte som en lördag, har inte gjort ett piss... känns super dåligt (med tanke på att det aldrig händer att jag är ledig på helger)
Ska snart röra mig mot Emilie, men känner mig inte alls tagg på utg eller så :S kanske kommer sen? Hoppas det!!
Juste bakade massa lussebullar med fina bellis igår. Hojta om det är någon som vill smaka!
xx

Utkast: Dec. 3, 2011

Prioritera aldrig någon som bara ser dig som ett alternativ. Sjukt besviken


Fina stunder

Kollat klart på baksmällan 2 äntligen!! Har velat se den sjukt länge nu.
Godnatt finisar

 

 


Vill inte..

börja plugga!! Men måste! Har varit dålig Inte haft tid pga nya jobbet, men nu när det är inlämnat (thank god) så måste jag bli en pluggis ett tag! Precis som bästisen :D.. ska även tvinga henne att fixa min design i helgen. Måste.

Har hur som helst varit en effektiv dag då jag har varit på skolan, handlat, hämtat ut mitt nya bankkort (hehe råkade tappa mitt gamla).., städat, lagat soppa, diskat och börjat förbereda middagen. R ska komma över och vi ska bara MYSA!

Sitter och bloggar NU så jag kan dra ut några min på plugg tiden haha... dumma mig. Men ne nu ska jag sätta igång annars kommer jag aldrig klara tentan. Julmusiken på vinyl är det enda som räddar detta ♥



Jag nu.... hahah (dags att skaffa Photoshop eller ? JAA!)

Tanke

Så beundrande med läkare utan gränser. Nu blir det skola och lära sig lite. Saknar även min bästis


RSS 2.0